Als we iets geleerd hebben van de corona pandemie die de hele wereld zo ongeveer in zijn greep heeft gehad, is het wel dat er meer werkzaamheden verricht kunnen worden vanuit huis dan we van tevoren misschien gedacht hadden. Er zijn nog nooit eerder zoveel online meetings gehouden en zoveel resultaten op afstand bereikt. Als dit een nieuwe manier van werken gaat worden, wordt het tijd dat niet alleen wij, maar ook zeker jij hier klaar voor bent. Om dit te realiseren, hebben we in dit blog een aantal punten voor je op een rijtje gezet, zodat jij de beste werkplek bij je thuis kunt creëren en dus logischerwijs nog betere resultaten kunt behalen. Lees daarom vooral gauw verder!

De juiste afmetingen

Als we het hebben over de juiste afmetingen bedoelen we niet dat je moet bureau bijvoorbeeld minimaal twee meter lang moet zijn of iets dergelijks. Wel is het van belang dat de verhouding tussen je bureaustoel, je bureau en dus ook je muis en toetsenbord goed is. Als jij bijvoorbeeld op een veel te hoge stoel zit in verhouding met je bureau, is de kans groot dat je op termijn nek- en rugklachten gaat krijgen. Zorg er dus voor dat je op een comfortabele manier zit met een rechte rug en armen die niet al te ver naar voren moet reiken. 

Genoeg beeldschermen

Als je op een efficiëntere manier wilt werken dan je al deed, raden we je aan om het gebruik van meerdere beeldschermen te overwegen. Met meerdere beeldschermen maak je het namelijk mogelijk om meerdere tabbladen en programma’s tegelijkertijd te kunnen besturen en dit scheelt natuurlijk veel tijd en energie. Ook wanneer je bijvoorbeeld wilt traden via Anycoindirect, is het handig om op meerdere beeldschermen op de hoogte te zijn van wat er in de cryptowereld gaande is. 

Een ergonomische werkplek

Om af te sluiten, willen we je aanraden om altijd de ergonomie van je werkplek in je achterhoofd te houden. Als je bijvoorbeeld veel moet klikken en moet typen voor je werk, is het erg slim om een zogeheten ergonomische muis en -toetsenbord aan te schaffen. Dit zorgt voor een wat meer ontspannen houding tijdens het werken en dit heb je hoe dan ook nodig als je straks misschien wel nog meer vanuit huis gaat werken. Neem zeker een kijkje op het internet om de meest ergonomische werkplek te creëren!