Hoe mooi zou het zijn als je dit jaar rond de feestdagen van je huis of bedrijfspand een mooie blikvanger kunt maken? Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen en daarom raden we je aan om eens te kijken naar de mogelijkheden van ijspegelverlichting. Het is natuurlijk aan ieder voor zich wat hij of zij mooi vindt. Sommige mensen houden van eenvoud en willen liever niet dat een woning, winkel of bedrijfspand, anderen vinden het juist mooi als ze extra de aandacht trekken bij wandelaars bijvoorbeeld. Neem maar eens even de tijd om na te gaan welke mooie ijspegelverlichting er zoal te koop is en hoeveel je dan nodig hebt als jij er gebruik van wil maken. Het is leuk als je ieder jaar wat anders kunt doen qua verlichting rondom de feestdagen. Daarom is het advies om op tijd te beginnen en dan kom je vanzelf iets mooi tegen waar je je goed bij voelt! 

Mogelijkheden ijspegelverlichting oneindig! 

Je kunt de mooie ijspegelverlichting aan je dakrand hangen tijdens de donkere feestdagen. De verlichting is van goede kwaliteit, als je de snoeren vast hebt zal je dat ook direct merken en het gaat echt jaren mee! Het is koppelbare ijspegelverlichting LED en dat is een hele goede en bewuste keuze van veel mensen! Led verlichting is ook goed, en gaat lange tijd mee. Het is daarom iets waar je nu in gaat investeren en waar je langere tijd gebruik van kunt maken. Ieder jaar kun jij de ijspegelverlichting weer terug laten keren en weer genieten van de sfeer en warmte. Het zorgt voor een mooie en unieke uitstraling en als je goed om je heen kijkt zie je het ook steeds vaker terugkeren. Maar de vraag is vind je het zelf mooi? Je zou diverse dingen kunnen doen:

  • De woning versieren met ijspegelverlichting. 
  • De ingang van een bedrijfspand versieren.
  • De carport versieren en zorgen dat deze goed zichtbaar is. 

Je kunt het zo uitgebreid versieren als je maar wil, bekijk daarom goed wat je opties zijn en wat je budget is. 

wist je dat…
LED-lampen worden steeds populairder in de markt voor residentiële verlichting omdat ze veel voordelen bieden. Ledlampen zijn energiezuiniger, geven minder warmte af en gaan langer mee. LED-lampen zijn ook kwikvrij, wat hun vervuilingsniveau aanzienlijk vermindert. LED-lampen zijn een slimmere keuze voor uw huis of bedrijf. Ze gaan 25 keer langer mee dan de gemiddelde gloeilamp, dus je hoeft ze niet zo vaak te vervangen, en ze verbruiken 75% minder energie dan een gloeilamp. Hoe meer LED-lampen je hebt, hoe meer geld je bespaart op elektriciteit en je elektriciteitsrekening zal dalen. Nu zal je bijna geen kerstverlichting meer tegenkomen die niet bestaat uit LED-lampen. Maar blijf hier altijd goed bewust van wanneer je nieuwe kerstverlichting gaat aanschaffen.

Meer verlichting, goede reclame 

Steeds meer bedrijven en particulieren gebruiken de ijspegelverlichting als kerstverlichting rond de feestdagen. Het is dan ook een mooie stijlvolle blikvanger, ook in winkelcentra kom je het de laatste jaren steeds meer tegen. Als je in een grote wijk woont en je hebt een eigen bedrijf, dan kan de ijspegelverlichting wel eens ingezet worden als blikvanger. Je kunt er dan je bedrijfsnaam in het groot onder plaatsen en ook verlichten. Gratis reclame en op deze manier zal de naam bij steeds meer mensen ook blijven hangen!  

Diverse kleuren of niet?

Als je een pand wil versieren, dan kan dat heel uitbundig. Je kunt het heel groot aanpakken en dan veel kleuren verlichting kiezen, maar je kunt het ook wat rustiger aanpakken en de ijspegelverlichting kiezen. Het ziet er mooi uit en je kunt het gebruiken wanneer je maar wil. Met de feestdagen wordt het vaak toegepast en misschien is dit wel het jaar dat jij daar ook achter gaat komen. Je kunt het ook proberen met een klein beetje ijspegelverlichting en als het je dan goed bevalt kun je voor volgende jaar nog meer bestellen. Ieder jaar wat meer en zo kun je binnen de kortste keren je hele huis of bedrijfspand verlichten. Vanaf een mooie afstand zien anderen je woning of bedrijfspand en dat kan een goede vorm van reclame zijn.