Heb jij er altijd al een keer van gedroomd om een keer in een kerk te slapen? Kerken zijn unieke gebouwen met een geheel eigen sfeer. Om daar een keer nacht door te brengen is dan ook absoluut een unieke ervaring. Zeker als die kerk grotendeels in de oude staat is gehouden en er bij het verbouwen met veel respect met het gebouw is omgegaan. Dit is het geval bij Bunk Utrecht, een hotel dat zich bevindt in de oude Westerkerk in het Utrechtse centrum. Deze kerk is helemaal omgebouwd tot een mooi hotel met zeer betaalbare kamers. Het is een van de mooie hotels van hotelketen Bunk, dat met haar hotels het midden wil houden tussen een hotel en een hostel. Ook qua prijzen zit Bunk hier tussenin. En zo vind je bij dit bedrijf een uniek concept als het hotel in een kerk in Utrecht!

Een unieke hotelervaring

Slapen in een kerk is een bijzondere ervaring die je echt een keer mee moet maken. Bij Bunk is dat niet alleen mogelijk, maar ook nog eens heel betaalbaar. Daar krijg je dan een aantal thema’s voor gepresenteerd. Zo is het hotel dus betaalbaar en is het ook voorzien van een heerlijk restaurant. Hier staat feel good food hoog op het menu. Daarnaast is het een hotel dat voorop loopt op het gebied van kunst en design, onder andere door het unieke karakter van de mooie kerk zelf. Alle kamers zijn voorzien van snelle wifi en daarbij is het ook een mooie ontmoetingsplek als je een keer af wil spreken met anderen in de mooie stad Utrecht.

Niet alleen in Utrecht

Bunk is een hotelketen die ook in andere plekken in Nederland te vinden is. Zo heb je bijvoorbeeld in Amsterdam ook een kerk die is omgebouwd tot een hotel. Het gaat hier om de St. Rita kerk in Amsterdam Noord, een kerk met ruim honderd kamers, een heerlijk restaurant en, net als in Utrecht, zeer betaalbare pods waar je een nacht door kunt brengen. Ook deze plek heeft zijn eigen, unieke sfeer. Je brengt hier een nacht door die je niet snel zult vergeten. Als hotel in Amsterdam Noord ligt het echt op een plek waar de buurt samenkomt. Zo beleef je het echte Amsterdam en geniet je van alle comfort die in dit hotel terug te vinden is.