Op zoek naar een hangmat kom je veel verleidingen tegen: de hangmat, de hangstoel, de hangmatset, de reishangmat, de baby- en kinderhangmat. Uiteraard allemaal met het juiste bevestigingsmateriaal. Heb je een paar stevige bomen in de tuin dan is het erg leuk daaraan een hangmat te bevestigen, zo niet gebruik dan een degelijke en veilige standaard.

Hangmatten zijn verkrijgbaar in een éénpersoons- en tweepersoons uitvoering. Er zijn ook speciale baby- en kinderhangmatten op de markt. Kijk eens hoe heerlijk jouw baby slaapt in de buitenlucht! Tevens zijn er extra grote uitvoeringen. Neem een kijkje en bestel een exemplaar van katoen of polyester/katoen en geniet van elk vrij moment in je hangmat, misschien iets van Tropilex wat voor je?   

Hangmat in de tuin

De hangmat in de tuin lokt me naar buiten. Even dit klusje afmaken, een beker koffie en een tijdschrift, de buitenlucht in en heerlijk relaxen in deze fraaie aanwinst. Vakantie of niet het ultieme vakantiegevoel komt wel heel dichtbij met dit fraaie item. Wat een goed idee om dichtbij huis, in je eigen tuin, dat heerlijke ontspannen gevoel te creëren door het aanbrengen van deze leuke uitvinding, waarvan men vroeger al gebruik maakte. En nu maar hopen dat iedereen voorlopig niet thuiskomt, want dan ben ik mijn heerlijke plekje kwijt.  

Hangmat voor kinderen

Bij alles wat je voor de kinderen doet, staat veiligheid op de eerste plaats. Ook wanneer je een hangmat voor de kinderen wilt ophangen. Kinderen zijn onvoorspelbaar en halen de gekste capriolen uit. Vallen en weer opstaan horen daarbij, zorg daarom voor een deugdelijke hangmat, gebruik de juiste manier om deze op te hangen met het juiste bevestigingsmateriaal en een veilige ondergrond. Laat kleine kinderen nooit alleen in de hangmat! Je kunt ook kiezen voor een kinderhangstoel als dat jouw voorkeur heeft. Kinderen zullen meer naar buiten willen met dit leuke accessoire in de tuin. Kies zelf een leuke kleur of laat de kinderen mee beslissen.  

Hangmat en kamperen

Ben je graag in de natuur dan is een reishangmat een aanrader, deze kun je eenvoudig achterop de fiets meenemen. Daarmee kun je op elke mooie plek onderweg rust nemen om wat te eten en te drinken en wellicht wat mooie foto’s maken. Een hangmat en kamperen is ook een prima combinatie. Kies in dat geval ook voor de reisuitvoering, die eenvoudig mee te nemen is en licht in gewicht. Vind jij het ook zo jammer dat jouw kind op het vakantiepark op het mooiste moment van de dag in zijn bedje zijn middagslaapje doet? Dat kan anders als je kiest voor een hangmat en kamperen. Slapen in de buitenlucht! Dat zal jouw kind goed doen. Je kunt er zelf gezellig bij gaan zitten en een boek lezen.