Is voor jou vakantie vieren je begeven in en omgeven met de natuur? Pak je koffer en ga met de boot naar Texel. Na de oversteek met een fijne boot waan jij je in een totaal ander land, een eiland. Het is hier heerlijk vertoeven. En wist je dat je daar kunt kiezen voor een boerderij vakantie, zo leuk zeker ook als je kinderen hebt. Een actieve vakantie vol avontuur, activiteiten en ontspanning. Reserveer op tijd een leuke plek voor de herfstvakantie, ga online en bekijk de mogelijkheden.

Een boerderij vakantie op Texel

Genieten van een actieve vakantie op een heel fraai eiland? Kies voor een van de boerderij vakanties op het Waddeneiland Texel. Slapen bij de schapen van de boer? Wat een unieke ervaring! Kijk online welke mogelijkheden er zijn om bij de boer vakantie te vieren. Het hele jaar door is er bedrijvigheid, geen enkele dag is er saai. Kinderen hebben de vakantie van hun leven tussen de dieren en leren er erg veel van. Een aanrader voor gezinnen en families, want ieder zal er op zijn eigen manier genieten. De ene van de rust van de natuur en de ander van het helpen bij de boer.

Tip: Kijk vooruit naar de lente 2022, waarin je elke dag kunt genieten van een enorm aantal lammetjes als je ter plekke een vakantie hebt geboekt. 

Texel, populaire vakantiebestemming met veel natuur

Texel is een populaire vakantiebestemming met prachtige natuur: zee, strand, wind, bossen, de wadden (met de mogelijkheid van wadlopen, een unieke ervaring) en natuurgebied de Slufter. Wil je graag een leuke plek reserveren op dit eiland? Voor een boerderij vakantie kan je dit makkelijk en snel online reserveren. De herfstvakantie staat voor de deur, op de voet gevolgd door de feestmaand december, waarin veel mensen er graag een paar dagen tussenuit gaan. Men doet dit om drukke decembermaanden thuis en op het werk te vermijden. Niet langer wachten, maar nu reserveren om binnenkort van een welverdiende vakantie te kunnen genieten. Veel mensen zijn er in Coronatijd nog meer aan toe dan in andere jaren. 

Een vakantie in de natuur voor jong en oud

Genoeg van de drukte van de stad en van het binnen zitten op kantoor of op je thuiswerkplek en toe aan buitenlucht en ontspanning? Op Texel vind je beide, frisse zeelucht en veel prachtige natuur. Zeker in de herfst kun je er genieten van een kleurrijke natuur, maar ook in elk ander seizoen is dit eiland de moeite waard. Het verblijf op een van de vakantieparken is heerlijk, maar je zou ook eens kunnen proberen hoe een vakantie bij de boer bevalt. Een boerderij vakantie is geschikt voor jong en oud. Je geniet van de natuur en van de activiteiten op een boerderij en uiteraard van de boerderijdieren. Zeer leerzaam ook voor jouw kinderen als ze de boer mee mogen helpen bij het verzorgen van de dieren.