Als je binnenkort gaat verhuizen, dan is het goed om even stil te staan bij welke verhuisdozen er zoal te koop zijn. Er komt namelijk meer bij kijken dan waar je nu aan denkt. De standaard verhuisdozen hebben we allemaal wel eens gezien, maar heb jij ook speciale boeken verhuisdozen gezien? Als je een kijkje gaat nemen op verhuisdozenstore.be, dan kun je al heel snel zien welke mogelijkheden er zijn qua verhuisdozen. 

Soorten verhuisdozen

Qua verhuisdozen heb je eigenlijk allerlei soorten. Misschien zijn de kinderen al oud genoeg en kunnen ze hun eigen spullen inpakken. Daarvoor zijn dan de speciale kinderverhuisdozen te koop. Maar heb je veel boeken? Dan kun je ook de boekendozen bestellen, ze zijn kleiner maar ook veel sterker. Ideaal om zo je boeken en servies bijvoorbeeld in te vervoeren. Je hebt ook speciale kledingdozen, zo kun je al je kleding eenvoudig en ook nog eens kreukvrij vervoeren. De dozen voor glazen zijn voorzien van een vak verdeler en zo kun je je glazen ook heel meenemen tijdens je verhuizing. De zolderverhuisdozen zijn ook erg populair. Misschien krijg je bij je nieuwe woning een zolder en dan kun je hier de spullen opslaan die je niet nodig hebt maar toch wil bewaren. De dozen zijn voorzien van een schuine rand, niet ideaal met stapelen, maar wel om later op je zolder te plaatsen. 

Online verhuisdozen scoren

Zie je ergens staan verhuisdozen in de aanbieding? Wacht dan niet langer en zorg dat jij er alles over te weten komt! Als je namelijk gaat verhuizen dan heb je tientallen dozen nodig om je spullen veilig te kunnen vervoeren. Het is dan alleen maar mooi meegenomen als je deze met korting kunt kopen! Als je weet wanneer je kunt verhuizen, wil je al vast beginnen met spullen uitzoeken en inpakken. Er zijn altijd wel spullen die je tot die tijd niet meer nodig hebt. Een goed moment om dan de tijd die je al vrij hebt te benutten en in te pakken. Dit zal je op het laatste moment erg veel tijd besparen, want dan heb je het toch al druk genoeg. Zoek daarom de beste verhuisdozen uit die je nodig hebt en bestel het juiste aantal, liever teveel dan te weinig. 

Nog een tip: Schrijf op de dozen wat er in zit en voor welke ruimte het bestemd is. Zo kun je namelijk de dozen bij het verhuizen direct in de juiste ruimte (laten) zetten.