Woon jij aan een drukke straat? Of heb je geen voortuin en grenst jouw woning direct aan de stoep? Dan zul je vaak ook ervaren dat mensen die buiten voorbij lopen, fietsen of rijden, een blik bij jou naar binnen werpen. Misschien vind je dat helemaal niet erg. Maar de meeste mensen ervaren inkijk echt als vervelend. Ze voelen zich aangetast in hun privacy. Iets dat je toch wel koestert als je thuis bent. Het is namelijk niet fijn dat als jij na een dag hard werken, even lekker onderuit op de bank zit en de buitenwereld jou daar zien zitten. Gelukkig is er iets tegen inkijk te doen. En de oplossing is heel simpel en helemaal niet duur. Lees gauw verder…

Raamfolie tegen inkijk

Raamfolie tegen inkijk is de meest eenvoudigste en goedkoopste oplossing. Mensen kunnen dan niet meer door de ramen bij jou naar binnen kijken. Raamfolie is in dit geval prettiger dan gordijnen. Je kunt namelijk ook je gordijnen dicht trekken om inkijk tegen te gaan. Maar dan zit jij zelf in een donkere woning. Met raamfolie is dat niet zo. Het laat namelijk wel gewoon daglicht door. Zo zit je overdag dus gewoon in een woonkamer of keuken met normaal daglicht en ervaar je geen inkijk meer van buitenaf.

Welk raamfolie tegen inkijk is het meest geschikt

Er zijn honderden verschillende designs raamfolie. Zo kun je kiezen uit glas in lood folie, dat naast meer privacy ook een mooi kleurrijk en speels effect op de ramen geeft. Je kunt kiezen voor een gezandstraalde folie. Dat is een lichtgrijs kleurig raamfolie met een korrelige structuur. Hier kan absoluut niet doorheen gekeken worden. En dat zelfde geldt eigenlijk ook voor raamfolie met witte melkglas look. Wil je zelf nog wel naar buiten kunnen kijken? Dan kun je ook overwegen of Squid iets voor je is. Ook one way vision folie is een raamfolie waarbij mensen van buiten niet naar binnen kunnen kijken, maar waarbij jij zelf wél naar buiten kunt kijken.

Waar koop je anti inkijk folie?

Anti inkijk folie koop je bij https://plakfoliewebshop.nl/raamfolie. Deze webshop heeft een enorm assortiment anti inkijk folies speciaal voor particulieren. Je kunt hier namelijk ook kleine stukjes glasfolie bestellen. Waardoor je ook kleine raampjes van inkijkwerende folie kunt voorzien. Voor grotere ramen werkt één horizontale strook van 45cm vaak al voldoende tegen inkijk. Wil je een groter deel van je ramen afdekken? Dan kun je bij Plakfoliewebshop ook bredere raamfolies bestellen. Zoals we al vertelden is raamfolie niet duur. Het goedkoopste inkijkwerende raamfolie is al verkrijgbaar vanaf 3 euro per halve meter.