Een theezakje, je kunt er uiteraard een lekker pot thee mee zetten, maar wist je dat er nog veel meer dingen zijn die je met theezakjes kan doen? Een theezakje heeft iedereen wel in huis, of je moet een echte koffiedrinker zijn die echt geen thee lust, maar over het algemeen heeft elk huishouden wel een theezakje in huis Het belangrijkste wat je met een theezakje kan doen is uiteraard een bakje thee of een pot thee zetten.,daar zijn ze ze tenslotte ook voor gemaakt. Maar er zijn nog wel meer dingen die je met de theezakjes kan doen, gebruikt of ongebruikt.

Hierbij enkele voorbeelden!

Gebruikte theezakjes niet weggooien

Als je een gebruikt theezakje heb, gooi je deze meestal na gebruik in de vuilnisbak. Logisch wat zou je er anders mee moeten, doen zul je je afvragen. Nou hang ze eens in je gieter als je je kamerplanten gaat water geven, wist je dat een theezakje, goede plantenvoeding is, je planten groeien er goed op, of dit ook werkt voor buiten planten weet ik niet want dat heb ik nog niet uit getest. Maar voor de kamerplanten werkt het perfect.

Theezakjes voor wallen onder de ogen

Als je last van wallen heb onder je ogen, bijvoorbeeld omdat je de avond daarvoor bent uit geweest, en wat laat geworden is, je kent het wel leg dan een paar koude gebruikte theezakjes op je ogen en wedden dat je wallen weg zijn. Kom je weer fris voor de dag en dat allemaal dankzij een theezakje.

Last van rode bultjes na het scheren

Als je na het scheren last heb van rode bultjes ,leg er maar een koud gebruikt theezakje op en de bultjes zullen verdwijnen werkt echt heel goed ,dus geen crème er op gaan smeren gewoon een koud theezakje.