Tegenwoordig willen steeds meer mensen een eigen zwembad in de tuin. Heb jij er ook wel eens aan gedacht? Je zou je eens kunnen verdiepen in de opzetzwembaden van het merk INTEX. Het zijn erg bekende opzetzwembaden en reken er maar op dat je hier volop gebruik van gaat maken. Het grootste voordeel van deze zwembaden is dat deze verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen, maar ook in verschillende vormen en prijsklassen. Het beste wat je nu kunt doen is nagaan wat de voordelen zijn van een bovengrondse opzetzwembad en dan kijken hoeveel ruimte je hebt in jouw tuin.

Voorbereidingen zwembad kiezen

Wil je ook een zwembad in je tuin? Tijd om er snel werk van te maken. Als je het aanbod op je gemak gaat bekijken dan zie je dat er verschillende zwembaden voor in de tuin zijn. Alleen al daarom is het goed dat je nagaat wat je zelf wil en wat je budget is. Van daaruit kun je namelijk eenvoudiger keuzes maken. Wil jij bijvoorbeeld een zwembad laten inbouwen? Of kies jij een stalen zwembad? Of denk je dat je het zelf kunt plaatsen? Allemaal factoren waar je naar moet kijken en over na moet denken. Maar als de voorbereiding achter de rug is, dan kun jij de nodige stappen zetten en dan genieten van de mooiste bovengrondse opzetzwembaden die er maar bestaan! 

Verschillende Intex zwembaden 

Als het over de Intex zwembaden gaat, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Intex Easy Set opzetzwembaden. Dit is het iconische ronde blauwe zwembad van dit merk. Je hebt het binnen tien minuten opgezet en dan kun je hem direct met water vullen. Dit model zwembad is verkrijgbaar tot 5 meter lang. 
  • Intex Metal Frame opzetzwembaden. Deze zwembaden hebben een frame. Je hebt een uur nodig om hem op te zetten en dan kun je hem snel vullen. 
  • Intex Prism Frame opzetzwembaden. Je geniet van veel luxe en comfort. Ze zijn rond, ovaal en rechthoekig te koop. Meestal worden ze ook geleverd inclusief accessoires zoals een zwembadtrap, een afdekzeil en een filterpomp. 
  • Intex Graphite Panel opzetzwembaden. Een mooie houten panelen look, luxe uitstraling en is tegen flinke weersomstandigheden bestendig. 
  • Intex Ultra XTR opzetzwembaden. Allemaal luxe en complete zwembaden, alle accessoires die je nodig hebt worden er ook bij geleverd.