Het is vast een bekend beeld: je staat ’s ochtends op, maar voelt je niet helemaal op en top fit. Wellicht voel je je wat futloos, geprikkeld of geïrriteerd. Dit is natuurlijk niet hoe jij jouw dag wilt beginnen. Gelukkig bestaan er manieren om hier wat aan te doen! Een van die manieren is door het drinken van green juice. Door het drinken van deze juice zorg jij ervoor dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt in het eerste moment van de dag. Hierdoor voel je je gelijk bij het opstaan al tien keer beter. Ben je benieuwd of green juice iets voor jou is? Lees dan snel verder, want we vertellen het je graag!

Begin je dag goed, begin je dag met een shake

De dag beginnen met een goed ontbijt is het halve werk. Laat daarom de boterhammen met chocoladepasta of chocoladehagel staan en begin je dag met een shake. Door het nuttigen van suiker in de ochtend loop je namelijk het risico dat je de hele dag een hongergevoel houdt. Dit zorgt ervoor dat je je minder energiek voelt en meer stress ervaart. Wil je je een hele dag goed kunnen focussen en energiek de dag doorkomen? Begin de dag dan met een goed glas water en de juiste voedingsstoffen. Om je dag zo goed mogelijk te beginnen combineer je deze ingrediënten en drink je water met green juice poeder op een nuchtere maag. Zo kun jij er weer een hele dag tegen!

Lang, lang geleden

Erg lang geleden, in de tijd van onze verre voorouders vond men alle ingrediënten voor genezing en vitaliteit in de natuur. Vandaag de dag hoeven we niet meer zelf de natuur in om deze ingrediënten te vinden, maar drinken we eenvoudig en snel een green juice. Deze draagt bij aan het reinigen van je lichaam en zorgt ervoor dat je lichaam gezond blijft. Daarnaast bevat een green juice geen suiker, maar Stevia-extract. 

Fit, fitter, fitst

Tegenwoordig is het erg belangrijk om zo gezond mogelijk te leven. Gezond eten, weinig alcohol nuttigen en met regelmaat naar de sportschool. Om dit allemaal zo energiek mogelijk te doen is het belangrijk om je lichaam de voedingsstoffen te geven die het nodig heeft. Begin daarom je dag verstandig en gezond met een green juice. 

Fit de dag door

Het liefst ga je uiteraard zo fit mogelijk de dag door. Om je fitter te voelen is het erg belangrijk om je lichaam de voedingstoffen te geven die het nodig heeft. Vaak grijpen we al snel naar ongezondere snacks als chips of koekjes en vergeten we hierbij dat ze er vaak voor zorgen dat we ons op de lange termijn ongezonder en minder fit voelen. Green juice bevat daarentegen veel vitaminen, mineralen en vezels en zorgt voor een goede energiestofwisseling.