Wil je een moderne, strakke uitstraling creëren in je woning en op zoek naar manieren om dit voor elkaar te krijgen? Dan kun je overwegen om een gietvloer te leggen. Deze kan zowel in de woon- als badkamer prachtig staan. Er zitten veel voordelen aan een gietvloer, die wellicht in eerste instantie nog niet direct bekend zijn. Een gietvloer is eigentijds en leverbaar in diverse kleuren of kleurcombinaties. Hierdoor krijg je alsnog een speels effect aan een anders egaal en strak design. Verschillende uitvoeringen maken dit tot een uitermate geschikte vloer, waar je veel profijt aan zult ondervinden. Een gietvloer kan in elke ruimte van een woning worden geplaatst en in elk type woning. Je kunt rekenen op een echter eyecatcher, die past bij elke woonstijl of interieur. Door het strakke design creëer je een open sfeer in elke ruimte en zul je versteld staan hoe gebruikersvriendelijk dit type vloer is voor je woning.

Gietvloer in woonkamer

Een gietvloer is een passende vloer voor de woonkamer. Een gietvloer in de woonkamer zorgt voor een naadloze uitstraling. Eenmaal gelegd, heb je er geen omkijken meer naar. Je krijgt niet te maken met beschadigde delen, zoals je dit met vinyl of tapijt kunt verwachten. Werkelijk elk type woonstijl kan gecombineerd worden met een gietvloer, waarbij je een goede basis krijgt om je woonkamer verder mee aan te kleden. Een gietvloer gaat jaren mee en zorgt voor een schone, elegante uitstraling. De gietvloer is in diverse kleuren verkrijgbaar en je kunt zelfs spelen met motieven of kleurcombinaties om iets meer leven aan de vloer te geven. Een egaal, strakke look is uiteraard ook mogelijk. Een gietvloer leg je over het verlengde van de gehele woonkamer, waardoor alle onderdelen worden samengebracht. Een gietvloer past uitstekend onder meer in woonkamers van appartementen, nieuwbouwwoningen, herenhuizen of creatieve woningen.

Gietvloer in badkamer

Door een naadloze en strakke uitstraling, past een gietvloer ideaal in badkamers. Je hoeft je hierdoor geen zorgen te maken over water dat onder de vloer komt, maar bent verzekerd van een waterdicht effect. Een gietvloer zorgt juist voor een schone en hygiënisch verantwoorde ruimte, die eenvoudig is schoon te maken. De vloer is daarnaast rustgevend en veilig in gebruik. Een gietvloer in de badkamer biedt hierdoor veel voordelen. Je bent minder tijd en moeite kwijt in het onderhouden van dit type vloer. Je creëert een waterdicht systeem, waardoor het niet uitmaakt hoeveel water je morst wanneer je uit het bad of de doucheruimte stapt. Bij een renovatie van de badkamer is het mogelijk om een gietvloer te plaatsen over bestaande tegels, waardoor je deze niet eerst hoeft te verwijderen. Een gietvloer is een gladde vloer en is om die reden afgewerkt met een antislip laag. Hierdoor voorkom je dat je uitglijdt, zodra de vloer nat wordt.

Voordelen van gietvloer

Experts bij Arturo weten precies hoe een gietvloer veilig en functioneel gelegd kan worden, in zowel woon- als badkamer. Zo behaal je het meeste profijt uit deze unieke, stijlvolle vloer. Het mooie aan een gietvloer is dat deze naadloos is, verhoogd loopcomfort biedt en daarnaast geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast is het uiterst hygiënisch in gebruik, doordat deze vloer zeer eenvoudig is schoon te maken. Genoeg redenen om een gietvloer te overwegen.