Duurzaam leven wordt steeds populairder. Mensen worden kritischer als het gaat om de oorsprong en de kwaliteit van hun product. Wat voor grondstoffen zijn er gebruikt om mijn product te maken? Wie hebben er aan meegewerkt en onder welke omstandigheden? Producten vallen dan misschien wat duurder uit door op al deze aspecten van duurzaamheid te letten. Maar door kwalitatieve, tijdloze producten te kopen, kost het op de lange termijn niet meer geld.

Een sfeervolle slaapkamer

Een hippe, originele, warm ogende en heerlijk zachte trend is de vilten wanddecoratie van Wallfelt. Deze duurzame vilten wandbekleding is zo ontworpen dat jij zelf bepaalt wat je look wordt. Doordat je kunt kiezen uit tien verschillende kleuren kan je voor elke woonstijl wel een geschikte kleur vinden. De print bepaal je zelf doordat je vierkante panelen koopt. Door met verschillende kleuren te werken kan je een mozaïek op je muur creëren. De panelen absorberen het binnenkomende licht dus je hebt milder daglicht binnen.

Daarbij komt dat het een hele toffe uitstraling heeft en het ook heel betaalbaar is. Je betaalt €9,95 per paneel voor deze hippe, trendy en vooral originele wandbekleding. Er hoeft alleen maar dubbelzijdig tape achter de panelen en klaar is kees. Er komen geen schroeven en geen spijkers aan te pas. Die klus klaart dus iedereen.

Alleen maar voordelen

Naast de rustgevende werking voor je geest, hebben deze panelen ook een voordeel voor je lichaam. Door het viltgebruik in de panelen zijn de panelen namelijk ademend. Daardoor nemen de panelen overtollig vocht in de ruimte op, om dat op een later moment weer terug te geven aan de kamerlucht. Zo helpt deze vorm van decoratie dus mee om de luchtvochtigheid te reguleren. Met name in je slaapkamer is dat prettig, omdat je daar relatief veel tijd doorbrengt. Door op je slaapkamer vilten wanddecoratie van Wallfelt op te hangen, verbeter je de kwaliteit van de binnenlucht in deze ruimte. En ben je uitgekeken op je patroon? Dan wissel je de panelen tot een nieuw patroon. Als je op de kleuren uitgekeken bent, kan je na zes maanden de panelen terug inleveren bij Wallfelt en krijg je 15% korting op je nieuwe panelen. Dat is wel een hele toffe deal voor een heel tof interieur.

Genoeg inspiratie 

Wanddecoratie, het blijft een persoonlijke kwestie. Iedereen heeft een andere smaak en wanneer je dan ook nog duurzaam wilt kopen, wordt de keuze wel wat beperkt. We hopen dat je met deze tips een gave look kunt creëren in je slaapkamer. Want dat is toch wel dé plek waar je de inrichting tip top in orde wilt hebben. We hopen dat je nu weer wat inspiratie hebt opgedaan om je lege wanden te vullen, succes!