Als jij je in een zoektocht bevindt naar de perfecte raambekleding, is het goed mogelijk dat jij al wel eens de optie om vouwgordijnen te nemen hebt overwogen. Dit is helemaal geen slecht plan, want met vouwgordijnen zijn er veel opties mogelijk. In deze blog zullen wij de drie soorten vouwgordijnen uitlichten, en uitleggen wat deze voor sfeer aan jouw kamer kunnen toevoegen. Snel lezen dus!

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen werken perfect als jij compleet geen lichtinval in je kamer wilt hebben. Ze zijn daarom perfect voor in je slaapkamer, omdat jij nu niet meer ’s ochtends vroeg wakker wordt door het lichtinval. Verduisterende gordijnen kunnen van binnen een romantische en warme uitstraling hebben, en creëren daarom vooral voor een slaapkamer een fijne sfeer. Wij raden verduisterende gordijnen niet aan voor in een woonkamer, omdat het daar fijn is om wel enige lichtinval te hebben.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Lichtdoorlatende vouwgordijnen zijn perfect voor in de woonkamer. Ze bieden een vorm van privacy, maar zorgen er ook voor dat er nog wel een mooie lichtinval jouw kamer binnen komt. Lichtdoorlatende vouwgordijnen zijn in verschillende stoffen en kleuren beschikbaar, waardoor ze mooi binnen jouw interieur kunnen vallen. Deze vouwgordijnen hebben van zich zelf al een warme en natuurlijke uitstraling, omdat ze het licht mooi binnenlaten. 

Transparante vouwgordijnen

Als jij veel licht wil behouden in je huis, zijn transparante vouwgordijnen de perfecte variant voor jou. Deze gordijnen bieden jou de mogelijkheid om van het uitzicht te genieten, en toch een gordijn te hebben. De vouwgordijnen zijn transparant, maar kunnen alsnog in elke kleur mogelijk geleverd worden. Zo passen ze perfect in jouw interieur. 

Raamdecoratie.com

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een vouwgordijn, of heb jij hier nog vragen over? Neem dan eens een kijkje op Raamdecoratie.com! Deze website staat vol met verschillende vouwgordijnen: dus ook sowieso de perfecte voor jou. Ben jij benieuwd wat er in jouw kamer zoal mogelijk is? De specialisten van Raamdecoratie.com helpen jou graag dit voor je uit te zoeken. Daarnaast maken zij alle vouwgordijnen op maat, waardoor ze jou kunnen garanderen het perfecte vouwgordijn voor jouw raam te maken.