Ben jij ondernemer in een groot bedrijf? Of wil jij voor je eigen onderneming je plaatselijke naamsbekendheid vergroten? Dan is het goed om na te denken hoe je meer op kunt vallen dan je concurrenten. Een van deze manieren is bijvoorbeeld door keycords bedrukken. Deze kun je namelijk goed uitdelen op lokale evenementen, om zo de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. 

Geef je merk of bedrijf een boost!

Als je met mensen in gesprek raakt, zie je al snel of ze een keycord om hebben. Dit biedt direct een goede ingang om informatie te delen over je onderneming. Je bedrijfsnaam wordt op deze manier erg goed overgebracht aan de potentiële klant. Ook kun je natuurlijk een keycord uitdelen aan bezoekers om ze zo bewust te laten worden van je bedrijf. Je kunt tevens ook de keycord voorzien van meer informatie. Hang er bijvoorbeeld een flyer van je bedrijf aan om zo direct meer informatie te kunnen verschaffen over je werkzaamheden. 

Polsbandjes bedrukken voor een beurs

Naast een keycord, kun je ook kiezen voor polsbandjes bedrukken. Als je op een beurs staat, wordt het erg druk. Je ziet veel concurrenten staan en er zijn enorm veel verschillende potentiële klanten. Daardoor is het van groot belang dat je opvalt tussen alle andere op de beurs. Dit kun je natuurlijk doen door een leuke beursstand te maken, maar ook door het opzetten van een leuke acties. Door polsbandjes te laten bedrukken, kun je direct bezoekers aan je bedrijf verbinden. Als ze rondlopen op de beurs met je polsbandje, worden ze continu herinnerd aan je bedrijf. Hierdoor is de kans groter dat de bezoeker ook een echte klant van het bedrijf wordt.

Evenement organiseren? Kies voor handige polsbandjes of keycords!

Zit je in de organisatie van een groot evenement? Dan is het noodzakelijk dat bezoekers worden herkent, zodat ze eventueel weer naar binnen kunnen als ze buiten zijn geweest. Een goede manier hiervoor is het laten bedrukken van polsbandjes of keycords. Door een polsbandje te laten bedrukken, kan de bezoeker aantonen dat hij of zij een kaartje had. Daarnaast kun je ook gemakkelijk degene die 18+ zijn herkennen. Dat maakt het voor de beveiliging en het barpersoneel erg gemakkelijk. In deze gevallen wordt er vaak gekozen voor de eenmalige polsbandjes, omdat je deze niet af kunt doen. Ga je een beurs organiseren? Dan is het laten bedrukken van keycords waarschijnlijk gewenst. Hier kun je namelijk gemakkelijk meer informatie aanhangen, of eventueel een QR code voor de bezoeker, zodat deze gemakkelijk meer informatie kan krijgen. Deze code kan verwijzen naar een website of naar een formulier, zodat de bezoeker zijn contactgegevens kan delen met het bedrijf of de beurs.