Raak je snel uitgekeken op een badkamer of stijl? We snappen dat je niet iedere keer wil beginnen aan een badkamer renovatie, bovendien is dit erg kostbaar. Daarom bieden we verschillende tijdloze badkamers aan. Ben je benieuwd hoe een tijdloze badkamer eruitziet? We hebben alle kenmerken van deze badkamers voor je op een rijtje gezet.

Elementen tijdloze badkamer

Het belangrijkste kenmerk van een tijdloze badkamer is dat deze ruimtes niet zijn voorzien van trends. Hierdoor verouderd de badkamer dus niet. Maar deze badkamers hoeven absoluut niet saai te zijn. Door bijvoorbeeld verschillende tijdloze tegels en materialen met elkaar te combineren, kun je een speels geheel creëren.

Materialen tijdloze badkamer

Er zijn niet een aantal specifieke materialen die kenmerkend zijn voor een tijdloze badkamer. Het gaat vooral om de combinatie van de kleuren en materialen. Zo kun je prima kiezen voor een houtlook badmeubel als je dit combineert met witte of zwarte tegels. Of bijvoorbeeld voor een natuurstenen wastafel in combinatie met een rvs-kraan en witte tegels.

Het kleurenpallet

Het kleurenpallet van een tijdloze badkamer bestaat voornamelijk uit neutrale kleuren. Denk hierbij aan wit, zwart en grijs. Deze kleuren raken namelijk niet (snel) uit de mode en passen daarom perfect bij een tijdloze badkamer. Daarnaast zijn de kranen in de badkamer vaak van rvs en hebben dus ook geen zwarte of gouden kleur. Wil je wel graag wat kleur aanbrengen in de badkamer? Kies dan voor gekleurde accessoires. Deze kun je eenvoudig vervangen als je erop uitgekeken bent.

Stijlen combineren door accessoires

Een tijdloze badkamer kun je op een eenvoudige manier combineren met badkamerstijlen. Doordat een tijdloze badkamer niet erg uitgesproken is, kun je er makkelijk een andere stijl aan toe voegen. Dit kun je doen door accessoires aan te brengen in de badkamer. Zo kun je kiezen voor stoere en zwarte accessoires waarmee je een industriële badkamer creëert. Maar door te kiezen voor houtlook plankjes breng je een landelijke touch aan. Ben je uitgekeken op de stijl? Dan kun je de accessoires vervangen voor andere en creëer je een nieuwe uitstraling!

Direct de scherpste prijs

Heb je een tijdloze badkamer gezien die helemaal bij je past? Dan maken we een 3D-ontwerp voor je, waar we de badkamer aanpassen aan jouw ruimte. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan bieden we je een offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. We houden bij Sani4All niet van gedoe en onderhandelingen. Daarom krijg je een transparante en eerlijke prijsopgave. We willen natuurlijk dat je helemaal tevreden bent over je nieuwe badkamer, daarom bieden we je voldoende bedenktijd. Wij zijn pas tevreden, als jij dit ook bent!