Hou jij ook zo van de geur van verse bloemen in huis maar hebt nooit tijd om naar een bloemist te gaan voor een fraai boeket? Zonde eigenlijk als je bedenkt dat bloemen in huis niet alleen mooi staan maar er ook voor zorgen dat je goed voelt. Alleen al door de aanblik van het boeket zit je lekkerder in je vel omdat het gelukshormoon feromonen geproduceerd wordt.

Breng gezelligheid naar binnen

Daarnaast zorgen bloemen voor een sfeervolle woonomgeving. Vooral nu het steeds vroeger donker wordt en het weer steeds slechter wordt moet je ervoor zorgen dat je het thuis juist gezellig maakt. Kleurrijke boeketten, seizoensdecoratie en harmoniërende kleuren zijn optimaal geschikten zorgen voor een fijne ambiance.

De positieve eigenschappen van bloemen

De bloemsoort violier is bijvoorbeeld een hele mooie en sterk geurende bloem wat zich bevorderlijk op je welzijn uitwerkt. Een lelie stimuleert een goed humeur door het prachtige uiterlijk van de bloem. Met rozen heeft waarschijnlijk nagenoeg iedereen een positieve associatie en zijn dus ook erg geschikt voor in huis. 

Een zuivere lucht in huis

Planten en bloemen zijn ideaal voor een schonere lucht. Geschikte bloemsoorten die de lucht zuiveren zijn zowel chrysanten als gerbera’s. Bijvoorbeeld de geur van schoonmaakmiddelen of sigaretten en het stof dat in de lucht hangt. Door een schone lucht voel je automatisch prettiger en leeft dus een stuk gezonder.

Gun jezelf vaker bloemen

Je hoeft je dus niet meer schuldig te voelen als je vanaf nu wat vaker een bos bloemen laat bezorgen. Het is beter voor je mentale en lichamelijke gezondheid en dus goed voor jezelf en de mensen om je heen. Geniet dus zo nu en dan van een mooi boeket en verwen jezelf heus eens wat vaker!Laat ook eens bij een ander een bloemetje bezorgen. Je weet immers hoe positief zich bloemen uitwerken op de gezondheid. Alleen als je je al voorstelt hoe blij degene zou reageren als er opeens bloemen bij hem of haar thuis bezorgd worden. Ben je benieuwd waar dat kan, bekijk dan eens de webshop van BoeketCadeau. Zij bezorgen bloemen in heel Nederland en België.