Baktotaal Bouwhuis is dé webshop op het gebied van bakartikelen. Met een assortiment van ruim 10.000 bakproducten online ben je hier aan het juiste adres voor elke bakopdracht. Of dit nu professioneel of hobbymatig is, zij hebben voor ieder wat wils! Ze hebben een ruim assortiment bakspullen, bakproducten en bakbenodigdheden die gebruikt kunnen worden in bakkerijen maar ook thuis in je eigen keuken.

Wil je jouw baksels voorzien van de meest prachtige afbeeldingen, logo’s of teksten? Een foodprinter biedt de uitkomst. Met een foodprinter kun je jouw gewenste afbeeldingen en visuals printen op eetbaar papier. Deze printer werkt met cartridges met eetbare inkt. Gewone printerinkt is uiteraard niet-eetbaar en kun je dus niet gebruiken op eetbaar papier. Maar wat kan je er precies mee? Dat lees je in deze blog!

Eetbaar papier

Met de foodprinter kun je probleemloos een afdruk maken op eetbaar papier. Hoe dit werkt? Heel simpel! Je legt het papier van je keuze, bijvoorbeeld icing paper of frosty sheets in de printer. Vervolgens print je de gewenste afbeelding. Deze kun je eventueel bijsnijden zodat hij precies op een taart past. Natuurlijk kun je ook meerdere kleine afbeeldingen printen om gebakjes of koekjes mee te versieren. Vooral kinderen vinden het geweldig om een taart te krijgen met hun foto erop, bijvoorbeeld voor hun verjaardag of bij het behalen van een diploma. Maar je kunt de foodprinter ook gebruiken voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld voor het decoreren van gebakjes met een bedrijfslogo!

Bakgereedschappen

Met de juiste bak gereedschappen werk je een stuk prettiger. Bij Baktotaal Bouwhuis vind je daarom een uitgebreid assortiment bakgereedschap voor alles wat je in de keuken moet doen als je gebak, brood, koekjes of andere lekkernijen gaat maken. Er zijn bakvormen van verschillende materialen en handige keukenhulpjes om je het werk makkelijker te maken.

En nu bakken maar!

Nu je weet wat Baktotaal Bakhuis zoal in haar assortiment heeft staan wil je vast direct aan de slag met het bereiden van de lekkerste recepten! Bij Baktotaal Bouwhuis beschikken ze over heel veel verschillende bakproducten, maar ook keukenapparaten én ingrediënten! Zo hebben ze voor ieder wat wils en slaag je bij Baktotaal Bakhuis altijd. Wil je meer weten? Bezoek dan snel hun website!