De vraag die je misschien stelt is: zijn Mitsubishi goede auto’s? Of misschien vraagt ​​je je af welke Mitsubishi-modellen voor jou geschikt zijn? Laten we eens kijken naar de betrouwbaarheid van Mitsubishi-voertuigen en waarom een Mitsubishi direct uit voorraad leverbaar kopen een goed idee is. Mitsubishi Motors is een Japanse autofabrikant die werd opgericht in 1917. Mitsubishi dateert van bijna 100 jaar oud en het bedrijf is verantwoordelijk geweest voor het maken van enkele van de meest innovatieve auto’s aller tijden waardoor het wereldwijd een bekend merk is geworden. Het bedrijf produceert een breed scala aan voertuigen, waaronder personenauto’s, vrachtwagens, bestelwagens en SUV’s. 

De garantie is ongeëvenaard

Als een automerk achter zijn productie staat, geeft dat je meer vertrouwen ermee rond te rijden. En Mitsubishi staat achter zijn auto’s en SUV’s met een beperkte garantie van 10 jaar/10.000 kilometer op de aandrijflijn. Dat betekent dat je jarenlang van je Mitsubishi zal kunnen genieten zonder zorgen. De genereuze garantie overtreft de meeste andere autofabrikanten en zorgt voor je bescherming op de weg.

Bovendien is elk ander onderdeel van je voertuig gedurende vijf jaar gedekt. Dat zijn lampen, banden, batterijen en elk klein onderdeel van bumper tot bumper. En de corrosiegarantie van zeven jaar of is de kers op de taart. Kortom, je bespaart meer geld op reparaties en verzekering wanneer je een Mitsubishi aanschaft.

Uitstekend benzineverbruik

Het merk Mitsubishi staat bekend om zijn uitstekende benzineverbruik. Je kunt kilometers of zelfs dagen rijden zonder een tankstation te bezoeken. Wat betekent dat voor jou op de lange termijn? Als je minder geld uitgeeft aan benzine, betekent dit dat je meer geld kunt uitgeven aan dingen die ertoe doen. 

Betrouwbaarheid

In termen van betrouwbaarheid is de Mitsubishi Reliability Rating een 4,0 uit 5,0, waarmee het op de 6e plaats staat voor alle automerken. Dat betekent dat wanneer je een Mitsubishi aanschaft, je, zolang je het geplande onderhoud uitvoert, nog lang een geweldig voertuig zult hebben.

Zijn Mitsubishi goede auto's?

Schitterende techniek

Het merk Mitsubishi is er trots op voorop te lopen op het gebied van technische mijlpalen. Enkele daarvan zijn onder meer All-Wheel Control, dat continu de weg in de gaten houdt en op intelligente wijze het vermogen overbrengt op de wielen met de meeste grip. Dit verbetert het rijgedrag en de veiligheid! Voor een ideale brandstofzuinigheid beschikt Mitsubishi over MIVEC-motortechnologie. MIVEC optimaliseert de kleptijd voor maximaal vermogen en brandstofzuinigheid.