Ben je voor je woning op zoek naar mooie shutters? Tijd om dan eens na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Je hebt ze namelijk in allerlei soorten en maten, dus goed dat je je er in gaat verdiepen. Als je bijv. net een woning hebt gekocht, of je bent aan het verbouwen, dan wil je het beneden vaak ook wat anders inrichten. Ook qua raamdecoratie kun je wel eens wat anders willen of iets extra willen. De keuze gaat dan de laatste jaren veelal uit naar de shutters, omdat je daar echt alle kanten mee op kunt. Privacy en lichtinval kun je zo op de beste manier regelen en dat is voor iedereen een goede optie.  

Soorten shutters

Wil je graag mooie shutters kopen? Goed om dan na te gaan welke mogelijkheden je hebt. Om te beginnen heb je verschillende soorten die handige soortnamen hebben op de website van Shutterkoning, namelijk: 

  • Base line shutters, de goedkoopste serie, ze bestaan voor 100% uit hout. Ze zijn in het wit verkrijgbaar en dan met een lamelbreedte van 63 mm. Je hebt twee wittinten waar je uit kunt kiezen en dat zijn RAL9010 en RAL9016. Dan kies je de bediening en dan kunnen ze snel geleverd worden.
  • Luxury Line shutters, ze zorgen voor het luxe gevoel. Het voordeel is dat ze afgewerkt kunnen worden in 26 standaardkleuren en als je iets meer zou betalen dan kan het in iedere RAL-kleur.  
  • Apollo line shutters, echt luxe! Hierdoor heb jij de maximale controle over jouw lichtinval. Je hebt de optie om te kiezen voor verduistering in de gesloten toestand. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor de slaapkamer. Mogelijkheden genoeg wanneer je voor deze optie zou gaan.

Wat heeft jouw voorkeur?

Als je naar de shutters gaat kijken, dan zie je verschillende soorten en mogelijkheden, ook de prijsklasse is iedere keer net even anders. Maar je moet kijken naar hetgeen wat jou aanspreekt, wat zou jij graag willen? Wat is er binnen je budget mogelijk en wat vind je het meest belangrijk? Wil jij de complete lichtinval en privacy kunnen regelen? Dan is het goed om de mooiste shutters te kopen en dan kun jij er weer even tegenaan. Gelukkig heb je alle tijd om op je gemak na te gaan wat je mooi vindt en dan ziet je woning er ook weer heel anders uit. Je gaat genieten, meer privacy en dat is waar het om gaat! Hoe meer sfeer, hoe fijner!