Ga jij binnenkort op vriendenweekend? Dan ga je veel verschillende activiteiten ondernemen. In de meeste gevallen ga je met zijn allen een weekend weg. Als je een weekend weg gaat, moet je natuurlijk genoeg inpakken. Zo wordt er natuurlijk altijd genoeg bier gedronken, gaat iedereen stappen en wordt er bij terugkomst wiet van de THC Specialist gerookt. In dit blog bericht willen we je graag meer vertellen over welke activiteiten je kunt ondernemen op vriendenweekend.

Wat moet je zeker meenemen naar vriendenweekend?

Voordat je op vriendenweekend kunt gaan, moet je natuurlijk beslissen wat je allemaal mee gaat nemen. Naast je kleren en je goede zin, moet je natuurlijk nog veel meer meenemen. Zeker als je alleen met de mannen weg gaat, wordt er genoeg bier gedronken. Je wilt natuurlijk niet dat als je aankomt er al direct geen bier is. Zorg er dan ook voor dat je genoeg bier meeneemt. Ook is hasj bestellen van te voren erg handig. Zo weet je zeker dat je op vriendenweekend niet te kort komt van beide!

Ga bubbelvoetballen met zijn alle!

Als we naar de activiteiten gaan kijken, kun je enorm veel ondernemen. Allereerst is het belangrijk dat je een activiteit uitkiest dat je met zijn alle kunt doen. Je wilt niet dat iedereen om de beurt gaat, omdat je het met elkaar wilt beleven. Daarnaast is het altijd erg leuk om een activiteit te doen die niet iedereen al een keer gedaan heeft. Bubbel Voetbal is hier een perfect voorbeeld van. Niet iedereen heeft dit namelijk al wel eens gedaan en het is ook nog eens met de hele groep tegelijk. Bubbel voetbal is daarnaast ook een erg leuk spel voor bijvoorbeeld een voetbalteam. Doordat je allemaal een grote bubbel aan hebt, voel je het niet als je valt. Hierdoor wordt het voetballen erg grappig en leuk. Het is zeker een goede activiteit voor je vriendenweekend!

Elkaar beschieten tijdens paintball

Een andere activiteit die je kunt gaan doen is paintballen. Ondanks de meeste mensen dit al wel eens een keer gedaan hebben, blijft het erg leuk. Je gaat namelijk aan de ene kant in een team te werk, maar je speelt wel tegen je eigen vrienden. Hierdoor ga je zowel tegen als met elkaar spelen. Als je vervolgens iemand raakt, kun je dat het hele weekend nog tegen hem vertellen! Als er al te veel mensen zijn die al ooit eens paintball hebben gespeeld, kun je ook uitwijken naar andere activiteiten zoals lasergamen of airsoften. Deze lijken erg veel op paintball, maar hebben net een ander wapen waarmee gespeeld wordt. Hierdoor wordt het spel ook net wat anders gespeeld.