De basis voor een smaakvolle maaltijd wordt uiteraard gevormd door de ingrediënten. Maar in het totaalplaatje moeten ook de gebruikte materialen niet worden onderschat. Ga je een lekkere stoofschotel maken? Dan zijn natuurlijk de gebruikte ingrediënten in belangrijke mate bepalend voor de uiteindelijke smaakbeleving. Maar ook de pannen die je voor de maaltijdbereiding gebruikt, bepalen in zekere zin het eindresultaat. Kook dus altijd met pannen van goede kwaliteit!

Verschillende keramische pannensoorten

Voor een gezond voedingspatroon is variatie heel belangrijk. Maar voor het bereiden van verschillende soorten maaltijden heb je ook verschillende soorten pannen nodig. Gelukkig zijn er keramische pannen in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ben je een echte liefhebber van roerbakgerechten? Dan kun je hiervoor een mooie keramische wok aanschaffen. Je kunt de wok in allerlei verschillende varianten verkrijgen. De diversiteit van het aanbod is terug te zien in de vormgeving van de pannen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte wok. Maar je kunt ook kiezen voor een volledige RVS wok. Er is voor iedere smaakvoorkeur wel een passende wok verkrijgbaar. De diversiteit van het pannenaanbod is overigens niet enkel in de vormgeving terug te zien. De verschillende pannensoorten zijn ook allemaal in diverse afmetingen te koop. 

Koekenpan: onmisbaar in iedere keuken

Zijn jouw huidige pannen nodig aan vervanging toe? Dan heb je zoals gezegd keuze genoeg als het om nieuwe pannen gaat. Van een keramische wok tot een keramische koekenpan. Elke pannensoort is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en designs. Vooral de koekenpan is zeer populair. En dat is natuurlijk niet zomaar het geval. De koekenpan is simpelweg onmisbaar in iedere keuken. Want of je nu vis, vlees, ei of aardappeltjes wilt bakken, maakt niets uit. De koekenpan biedt uitkomst. Het is een veelzijdige pan die voor de bereiding van verschillende gerechten kan worden gebruikt. Dus wil je jouw keuken van mooie nieuwe pannen gaan voorzien? Vergeet dan ook de keramische uitvoering van de koekenpan niet!

Waarom keramisch koken? 

Alsmaar meer mensen kiezen voor keramisch koken. Maar wat maakt keramisch koken zo populair? Een keramische pan is simpelweg gezonder dan andere traditionele pannensoorten. De meeste pannen beschikken over een antiaanbaklaag die schadelijk is voor jouw gezondheid. Een keramische pan beschikt daarentegen juist over een antiaanbaklaag die niet schadelijk is voor jouw gezondheid. Bovendien is keramisch koken duurzamer voor het milieu én voor jouw portemonnee. Redenen te over dus om te kiezen voor keramisch koken. Zijn jouw huidige pannen aan vervanging toe? Of wil je simpelweg een duurzame en gezonde keuze maken? Schaf dan nieuwe pannen aan en ervaar alle voordelen van keramisch koken zelf.