Zowel met Sinterklaas als met kerst is het weer cadeautjes decembermaand. Jij wilt een ander vast blij maken door een kado te kopen die zeer persoonlijk en natuurlijk origineel is. Doe je iemand een paar plantjes cadeau? of een leuk spel bijvoorbeeld. Misschien houdt jouw familielid of partner wel van een goed boek. Overweeg is een leuk boek en kijk waar zijn of haar interesse ligt. Een leuk cadeau om gezamenlijk te geven is een spel ter vermaak. Natuurlijk zijn er talloze ideeën en hieronder worden er een paar omschreven.

De fruitige wijntjes van Meiland

Ken je de TV serie van het Meiland gezin? Zij hebben namelijk exclusieve eigen wijnen met hun familienaam uitgebracht. Deze fruitige Franse wijnen zijn onderdeel van hun Bourgondische leefstijl en komen bij hun uit de knusse wijnkelder van het Kasteel waar de ondernemende familie nu woont. Ga je voor een fruitige Rose? Of kies je voor een unieke wijnbeleving van perzik en ananas? De Meilandjes hebben drie soorten echte franse wijnen. Ideaal voor bij een biefstukje of in een glas op de gourmettafel tijdens de feestdagen. De Meiland wijn heeft echt een hele goede smaak!

Het leven van Martien Meiland in een boek

Natuurlijk kun je naast een wijntje ook het boek van Martien Meiland geven voor de liefhebber. En dan moet de ontvanger wel interesse hebben in dit ondernemende gezin, anders kun je beter even verder zoeken. Het boek verteld op een zeer indrukkende wijze het levensverhaal van Martien die ooit de kleine knul van een burgmeester was. Hij woonde in Frankrijk maar verhuisde daarna naar Hengelo. Naast TV persoonlijkheid heeft hij nu zijn eigen Chateau Meiland met zijn gezin in het Franse Beynac. Ook het toneel voor de diverse TV opnames. Het boek verteld zijn hele geschiedenis tot wat hij nu heeft bereikt.

Samen kletspotje spelen

Wil je even plezier hebben? Geef dan iemand een cadeau door een kletspot te kopen. Dit is een heel tof cadeau. Je pakt een vraag uit de glazen pot en stelt een ander in het rondje de vragen. Elk dilemma of vraag is weer een uitdaging. Je mag iemand in het rondje zoveel vragen geven als je wilt. Wat wil je liever? In een luxe en dure woning wonen? of juist overal naartoe reizen. dan moet je meestal wel een keuze maken natuurlijk.

Overgebleven plantjes verzorgen

De Groene kneusjes box is een schattige box met leuke plantjes. Deze plantjes verdienen een goed huisje. Ze vallen namelijk onder een plantenoverschot. Mensen zoeken vaak mooi planten uit. Maar deze plantjes zien er soms misschien wat minder fraai uit, met de juiste verzorging doen ze het prima en kun er iemand heel blij mee maken. De plantjes zullen extra schonen lucht en zuurstof aan de woning geven en ideaal zijn om als decoratie te dienen. De schoonheidsfoutjes zullen je al snel niet meer opvallen.