Veel mensen houden van een lekkere geur in huis. Daarom wordt er al wel eens een geurkaars in huis gehaald of geurstokjes met een favoriete geur. Vaak zijn deze producten niet verwerkt met natuurlijke producten en daarom zijn ze niet altijd even gezond voor ons lichaam. Dit wil niet zeggen dat je niet meer kan genieten van een lekkere geur in huis. Kies gewoon voor een geurverspreider met natuurlijke producten van Geurwolkje!

Hoe werkt een aroma diffuser? 

Een aroma diffuser is een geurverspreider waar je water in doet, alsook een paar druppels olie in een bepaalde geur. Wanneer het apparaatje dan wordt aangezet, zal dit ervoor zorgen dat het water wordt omgezet in nevel door snelle trillingen. Samen met de geur van de olie wordt deze nevel door de ruimte verspreid. Het dient in de eerste plaats om een lekkere geur te verspreiden binnen een ruimte. Ideaal wanneer de woonkamer wat muf ruikt. 

Maar je kan leuke aroma diffusers ook gebruiken als een mini luchtbevochtiger. In de winter hebben we meer kans op droge lippen en huid door droge lucht. Door de lucht in de ruimte te bevochtigen, kan je dit vermijden. Zeker wanneer je hier snel last van hebt, is het ideaal om een aroma diffuser in huis te halen. Je kan ook afwisselen met verschillende geuren. 

Gebruik natuurlijke etherische oliën 

Wanneer je een van de leuke aroma diffusers van Geurwolkje gaat gebruiken, dan is er een groot voordeel aan. Er worden natuurlijke etherische oliën gebruikt in de diffusers. Dit is beter voor de gezondheid, alsook voor het milieu. Vanwaar worden geuren gehaald? Denk aan allerlei zaken binnen de natuur: planten, fruitsoorten en bloemen. Zo kan je kiezen tussen de natuurlijke geuren eucalyptus en sinaasappel. Of wat dacht je van lavendel? Stuk voor stuk heerlijke geuren en op een natuurlijke manier gemaakt. 

Leuk voor het interieur 

Geurverspreiders heb je in allerlei maten, soorten, vormen en kleuren. De laatste jaren zijn de geurverspreiders er wel op vooruit gegaan qua stijl, maar als je deze in de winkel koopt, zien ze er vaak toch nog gek uit. Dat is met de aroma diffusers met natuurlijke etherische oliën van Geurwolkje verleden tijd. Zij hebben de leukste diffusers ontworpen die in elke stijl van interieur passen. Mooie, houten vormgegeven diffusers die een eyecatcher kunnen zijn in jouw woonkamer. Wanneer je een aroma diffuser van Geurwolkje aankomt, kies je niet alleen voor een lekkere en natuurlijke geur in huis, maar kan je tegelijk ook nog eens je interieur pimpen!