De zomer komt er weer aan. Dat is natuurlijk goed nieuws! Heerlijk in de zon buiten leven, genieten van de natuur, het strand, fijne mensen om je heen… Maar het is wel zo dat de zomer ook een nadeel met zich meebrengt. We hebben het natuurlijk over muggen. Niemand zit op muggen te wachten. Ze houden je uit je slaap en zorgen er daarbij ook nog eens voor dat je geprikt wordt. Er zijn meerdere middelen te krijgen om muggen te bestrijden, maar je kan je afvragen of deze allemaal even goed werken en of ze ook wel zo goed voor het milieu zijn. Gelukkig is er ook een methode om op een natuurlijke manier met muggen af te rekenen. Dit heet Geurwolkje, een nieuwe aroma diffuser die je helpt de muggen uit je huis te houden.

Weg met die muggen!

Je hebt vast wel eens een nacht gehad dat je de hele tijd achter muggen aanzat, zonder dat dit echt effect had. Zo’n gebroken nacht is bijzonder vervelend, zeker als je dan ook nog eens ‘beloond’ wordt met een paar flinke muggenbulten. Met een Geurwolkje zorg je ervoor dat er snel een einde komt aan die muggenplaag. Geurwolkje is een nieuwe aroma diffuser, waarmee je ervoor zorgt dat je huis heerlijk gaat ruiken. Er is voor elke stemming wel een nieuw aroma te vinden. Maar met een Geurwolkje kan je ook effectief een einde maken aan de muggen in je kamer. Hiervoor zijn meerdere etherische oliën beschikbaar. Dit zijn speciale aroma’s die een lekkere, natuurlijke geur verspreiden, maar waar muggen absoluut geen fan van zijn. De perfecte manier dus om een einde te maken aan die muggenplaag!

Unity Diffuser

Hoe werkt zo’n Geurwolkje dan?

Het is heel eenvoudig om een Geurwolkje in te zetten om de muggen uit je huis te verbannen. Wat je hiervoor doet is dat je het Geurwolkje, met een etherische olie tegen muggen, minimaal een uur voordat je gaat slapen aanzet. Bij voorkeur doe je dit langer, of zelfs de hele nacht. Je hebt maar een stuk of zeven druppels van een van de oliën van Geurwolkje nodig om ervoor te zorgen dat de muggen zo snel mogelijk je kamer uit willen. Zorg er dan ook voor dat je de deur van je slaapkamer open hebt staan, zodat de muggen de mogelijkheid hebben om te vluchten. Je zult nu merken dat je een ongestoorde nachtrust tegemoet mag zien! Het is effectieve manier om een einde te maken aan dat ongemak, daarbij ook nog eens een hele natuurlijke. We kunnen je deze methode dan ook van harte aanbevelen.

Lees ook: 3 manieren om duurzaam te leven