Het klinkt mogelijk als een lang vloerkleed, toch past een vloerkleed met een afmeting van 200 bij 200 vaak uitstekend in menig interieur. Het mooie aan vloerkleden is dat deze eenvoudig onder meubels kunnen worden geplaatst en zo toch een rijke aanwinst zijn voor de uitstraling van vloeren. Bij Floorpassion is een ruim assortiment aan vloerkleden beschikbaar, waarbij je eveneens kunt kiezen voor vloerkleden van 2 meter lang en breed. Een uitgebreide collectie aan vloerkleden zorgt ervoor dat je volop keuze hebt en altijd een geschikt exemplaar kunt kiezen, die geheel in de stijl van je inrichting past. Alle vloerkleden zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor je er lang plezier van zult ondervinden, zelfs bij intensief gebruik. Voor een voordelige prijs kun je jouw interieur helemaal stijlvol afmaken met een vloerkleed van 2 meter omtrek.

Diverse stijlen en kleuren vloerkleden

Bij Floorpassion vind je diverse vloerkleden in uiteenlopende stijlen en kleuren. Deze grote variatie stelt je in de gelegenheid om het perfecte vloerkleed voor jouw woon-, slaap- of eetkamer te vinden. Iedereen heeft een unieke stijl en smaak als het aankomt op interieur design, vandaar dat het zo belangrijk is om ruime keuze te hebben. Je wilt een vloerkleed uitkiezen dat bij je past en werkelijk het aandachtspunt vormt in je interieur. Een vloerkleed wordt al snel de afspiegeling van jouw persoonlijke smaak en gevoel voor stijl. Om deze kenmerken eer aan te doen, kun je kiezen uit verschillende soorten vloerkleden. Zo kun je kiezen voor een vloerkleed van 200×200 met bloemmotief of egale kleuren. Daarnaast zijn er vloerkleden in vintage of patchwork stijl en zijn er verschillende materialen waaruit een vloerkleed wordt gemaakt. Er zijn velours vloerkleden of polyester karpetten. Ook kun je gaan voor het materiaal sisal, voor een meer landelijke look.

Online een karpet van 2 meter kopen

Bij Floorpassion kun je eenvoudig online shoppen voor een vloerkleed van 200 x 200 cm. Het klinkt misschien onlogisch, toch kun je online heel gemakkelijk vloerkleden bekijken en uitkiezen. Je kunt namelijk op verschillende kenmerken selecteren, zodat gelijk een passend aanbod naar voren komt. Zo worden je enkel de vloerkleden getoond die aansluiten bij je wensen en zul je snel een juist vloerkleed kunnen uitkiezen. Je kunt selecteren op maat, kleur, model en materiaal. Wanneer je dus weet waarnaar je op zoek bent, dan heb je jouw vloerkleed snel gevonden. Je kunt kiezen uit hoogpolig tapijt of laagpolig karpet, afhankelijk van de stijl die je wilt realiseren. Het materiaal waaruit het vloerkleed is gemaakt, bepaalt of het zacht aanvoelt, gemakkelijk is schoon te houden en welke stijl je hanteert.

Staaltjes van je favoriete vloerkleden

Wanneer je enkele vloerkleden hebt geselecteerd als favoriet, dan kun je hiervan eenvoudig gratis staaltjes opvragen. De stalenservice stelt je in de gelegenheid om een stukje van het vloerkleed te ontvangen, waarna je deze kunt voelen. Zo weet je of de structuur bevalt en of de kleur werkelijk bij de rest van je interieur past. Voordat je het gehele vloerkleed van 2 meter bestelt, krijg je zo een goede indruk of je de juiste keuze hebt gemaakt.