Stretchtenten zijn tegenwoordig steeds populairder aan het worden. Dit is natuurlijk helemaal niet gek, aangezien er enorm veel voordelen aan de stretchtent zit. Je ziet de stretchtent steeds vaker terugkomen op festivals, evenementen en bedrijfsfeesten. Je kunt de stretchtent echter ook perfect gebruiken voor thuis! Kies bijvoorbeeld voor een stretchtent met zijwanden. Op deze manier ben je niet alleen beschermt tegen de zon, maar heeft de wind ook geen schijn van kans meer! In dit artikel vertellen we je graag alle voordelen van een stretchtent.

Een luxe tent voor je feestjes!

Een van de voordelen van een stretchtent is dat het een zeer mooie uitstraling heeft. Wil je thuis een leuk feest geven? Dan is een kleine stretchtent kopen erg slim. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je geen last kunt krijgen van de regen. Iedereen kan gemakkelijk onder de tent plaatsnemen. De stretchtent is erg nieuw, waardoor het een zeer mooie uitstraling kan geven aan je tuin. Zeker als je een modern interieur hebt in en rondom je woning, is de stretchtent perfect. 

Oplossing voor alle weersomstandigheden

De stretchtent is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is hij perfect tegen alle weersomstandigheden. Is er bijvoorbeeld een felle zon aan het schijnen? Dan biedt de stretchtent de perfecte bescherming. Komt er een grote regenbui aan? Ook dan is de stretchtent een goede bescherming. Tot slot is de tent ook nog eens brandveilig en goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1.

Geniet jarenlang van je stretchtent

Een ander voordeel van de stretchtent is dat het enorm lang mee gaat. De stretchtenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor gaan ze extreem lang mee. Dit komt onder andere ook door de techniek hoe de naden gelast worden. De worden namelijk niet gestikt, maar worden met een speciale technologie aan elkaar gelast. Hierdoor zijn de naden 100% waterdicht en zijn ze ook nog eens extreem sterk. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er bij regenval toch regen door de tent heen komt. 

Laat je stretchtent helemaal op maat maken

Als je een stretchtent aan gaat schaffen voor de tuin, is het belangrijk dat deze er goed past. Het is daarom mogelijk om je stretchtent op maat te laten maken. Dit heeft als grootste voordeel dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe de tent eruit komt te zien. Wil je bijvoorbeeld de tent direct naast de woning plaatsen? Dan kun je deze afmetingen gemakkelijk gebruiken om de stretchtent te laten maken. Vervolgens kun je ook de keuze maken om de tent juist in het midden van de tuin te laten plaatsen. Voor het plaatsen van de tent, kun je altijd iemand inschakelen!