Ben jij op zoek naar een mooie loungeset voor in je tuin? Je zult dan merken dat het wel lijkt alsof makers van deze loungesets het idee hebben dat elke tuin precies hetzelfde is. Er wordt weinig variatie aangeboden op het gebied van de afmetingen van je loungebank. Gelukkig zijn er ook bedrijven die het je mogelijk maken om een loungeset te kiezen waarbij er veel soorten zijn die perfect bij jouw tuin passen. Bedrijven als DroomHout bieden je de mogelijkheid om de loungeset zo helemaal op je eigen ruimte af te stemmen. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je straks een bank in je tuin hebt staan die er eigenlijk veel te groot voor is, of die eigenlijk net niet lekker past in de inrichting van je tuin.

Maak de keuze voor de juiste loungeset

Een loungeset is een perfecte plek om van te genieten in je tuin. Op een mooie zomerse dag, of zelfs op een zonnige dag in de herfst of winter. Wanneer je maar wilt, je kunt optimaal genieten van een middagje of avondje relaxen op een mooie plek. Loungebanken zijn er in alle mogelijke soorten en maten te krijgen. Neem bijvoorbeeld de Montecastelli bank. Deze bank is uitermate geschikt om te fabriceren naar een 1-, 2-, 3- of 4 zits bank. Ook is het mogelijk om met een los onderdeel een hoekset te creëren, en dat in je eigen achtertuin!

Duurzaam materiaal

Je hebt hierbij niet alleen de keuze voor het formaat van je nieuwe loungebank, maar bijvoorbeeld ook voor het materiaal waar deze van is gemaakt. DroomHout heeft er voor gekozen om hun loungebanken te maken van Douglas steigerhout. Douglas steigerhout is speciaal hout dat er mooi uitziet, stevig is en ook nog eens duurzaam is. Hout waarbij je er op mag rekenen dat het de weersomstandigheden goed kan doorstaan.

Style je loungeset met tuinkussens

Een goede en vooral stevige loungeset van Douglas steigerhout gaat jaren mee. Hoe leuk is het om je loungeset op te frissen met een nieuwe set tuinkussens? De tuinkussens bij DroomHout zullen altijd geschikt zijn omdat ze beschikken over een vaste maat bestaande uit 70 x 70 cm. Ook hebben de kussens een zitdikte van 12 cm waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een (steiger)houten kont!

Genieten van je eigen loungeset

Het is belangrijk om bij de keuze voor een loungeset altijd een setje te kiezen dat helemaal op je wensen aansluit. Is de set gemaakt van mooi, stevig hout, kan je er comfortabel op zitten en krijg je er mooie, weerbestendige kussens bij geleverd? Neem dan ook altijd uitgebreid de tijd om een keuze te maken. Kies niet de eerste loungeset die je tegenkomt. Een set die er op je scherm mooi uitziet kan in werkelijkheid toch tegenvallen. Beter is het om een keuze te maken voor een bedrijf dat een goede reputatie heeft op het gebied van de productie van loungesets en waar ook veel goede recensies van op Internet te vinden zijn. Op deze manier zorg je ervoor dat jij straks echt heerlijk gaat genieten van je nieuwe bank in je tuin!