Ben jij net zo verzot op enkellaarsjes als wij? Dan ben je hier aan het juiste adres! Enkellaarsjes dames zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Hierdoor heb je tegenwoordig een enorm groot assortiment waar je uit kunt kiezen voor je outfit. Maar hoe kun je nu leuke combinaties maken met deze enkellaarsjes? Wij vertellen je hieronder graag meer over de beste combinaties voor je enkellaarsjes!

De beste outfit inspiratie

Het combineren van nieuwe enkellaarsjes voor dames kan een grote uitdaging zijn. Dit komt veelal doordat de schachthoogte van de laarsjes in de weg kan zitten. Dit is namelijk korter dan bij normale laarzen, waardoor het een beetje onwennig aan kan voelen. De korte schacht zorgt voor een extra horizontale lijn waar je bij de outfit keuze rekening mee moet houden. Toch zijn er enorm veel manieren waarop je enkellaarsjes goed kunt dragen bij een mooie outfit. Zo kun je ze perfect combineren onder een broek, jurk of rokje. 

Enkellaarsjes dragen onder een broek

Enkellaarsjes worden door veel dames graag onder een broek gedragen. Er zijn enorm veel mooie skinny jeans waar de enkellaarsjes perfect onder passen. Desalniettemin passen de enkellaarsjes ook erg leuk onder een wijze broek. Ga bijvoorbeeld voor een mooie zwarte flared broek, en doe daaronder mooie zwarte enkellaarsjes. Een ander stijl kan juist weer een wijde broek zijn die niet laag valt. Hierdoor vallen je enkellaarsjes erg goed op en straal je perfect!

Enkellaarsjes onder een rokje

Een andere trend die we tegenwoordig steeds vaker voorbij zien komen, is het dragen van enkellaarsjes onder een rokje. Aangezien de zomer eraan komt, is het erg fijn om niet te veel kleding te dragen. Korte rokjes worden daarom steeds vaker gezien in het straatbeeld. Deze look kun je perfect combineren met enkellaarsjes. Maak de look bijvoorbeeld compleet door een zwart rokje met print te dragen. Vervolgens kun je erg leuk zwarte enkellaarsjes dragen onder het rokje.

Een mooie jurk dragen!

Een mooie jurk is natuurlijk altijd leuk om te dragen. Ook voor speciale gelegenheden kunnen enkellaarsjes perfect staan. Heb je bijvoorbeeld een leuk feest waar je een jurk voor aan wilt doen? Met mooie, zwarte enkellaarsjes zit je nooit verkeerd. Draag bijvoorbeeld een leuke bloemetjes jurk en doe daaronder je enkellaarsjes. Je kunt er vervolgens voor kiezen of je de laarsjes wilt laten opvallen, of dat je ze juist ondergeschikt wilt maken aan de jurk. Daarnaast kun je ook erg leuk zwarte laarsjes onder een kleurrijke jurk doen. Je accessoire kan dan een mooi, zwart tasje zijn. Dit maakt je look helemaal compleet en combineert alles met elkaar. Zo weet je zeker dat je de show steelt op het feest!