Bij outdoor kun je denken aan een wandeltocht, een survival, kamperen, buitensporten, eigenlijk alles wat je buiten onderneemt. Heerlijk bewegen en genieten in de buitenlucht. Je zult er lichamelijk moe van worden, maar ook veel energie door krijgen. Een prima vrijetijdsbesteding, zeker als je alle dagen van 8.00 uur tot 17.00 uur op kantoor werkt. Activiteiten die je buiten kunt doen op een vrije dag, een heel weekend of tijdens een outdoor vakantie maken je hoofd leeg. Zeker weten dat dit je zal bevallen. 

Laat je niet door de weersomstandigheden ervan weerhouden, zorg dat je op alle omstandigheden bent voorbereid. Een goed luchtbed bestellen, dus goed kunnen slapen, hoort ook bij de juiste voorbereiding om de volgende dag uitgerust op te staan. Maar welke spullen zijn nog meer essentieel voor een nachtje (of dag) in de wildernis?

Waterfles plus water

Je hebt onderweg natuurlijk vocht nodig want je bent veel bezig (wandelen bijvoorbeeld). Kies daarom een goede waterfles en vul deze op tijd met vers water!

Goede kleding en goed schoeisel

Je wil niet nat worden, maar ook niet teveel zweten als het warm is. Bereid je daarom voor op de juiste weertypen en koop goede kleding!

EHBO set

Er kan altijd wat gebeuren, daarom is het goed om voorbereid te zijn op bijvoorbeeld een verzwikking, een valpartij of andere verwonding. Denk hierbij aan desinfectiemiddel, verband, een schaar, pleisters en gaasjes. 

Lichtgewicht rugzak met veel opbergruimte

Je hebt het een en ander mee te nemen en daarom is een goede rugzak onmisbaar. Kies een rugzak die van zichzelf weinig weegt en waar je veel spullen in op kunt bergen (eventueel met vakjes, zodat het overzichtelijker is). 

Luchtbed met slaapzak

Als je de voordelen van een aerobed luchtbed leest krijg je wellicht meteen zin om een exemplaar te bestellen. Wat houdt je tegen? Houd je van een outdoor vakantie en ben je graag in de natuur te vinden op elk vrij weekend, overweeg een luchtbed met comfort. Echter ook als extra logeerplaats thuis is dit een ideaal item. Bekijk de mogelijkheden en geef je voorkeur aan. Een luchtbed bestellen is eenvoudig en je hebt het snel in huis. Vergeet niet om ook bij de aanbiedingen te kijken. Het kan je vele euro’s schelen als je een afgeprijsd exemplaar bestelt. Dezelfde kwaliteit, comfortabel en met garantie, alleen de prijs is anders, deze is namelijk een stuk lager. Dat is mooi meegenomen, toch? Kijk wat je daarvoor allemaal kunt kopen, een koelbox bijvoorbeeld die aan vervanging toe is? Wat moet je allemaal weten bij een luchtbed bestellen?

  • Wat is je budget?
  • Voor hoeveel personen, eenpersoons of tweepersoons
  • Met ingebouwde pomp?
  • Met losse pomp, elektrisch of voetpomp?
  • Welk merk heeft jouw voorkeur? 

Ze hebben de kwaliteit en het comfort om op vakantie mee te nemen, maar ook in je eigen tuin kun je een luchtbed prima gebruiken. Heb je nog meer outdoor artikelen nodig, bestel ze eenvoudig online. Het online aanbod is groot en je zult er gegarandeerd slagen.