Heb je binnenkort een feestje en ben je op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om jezelf een nieuwe look aan te meten? Dit hoeft niet moeilijk te zijn en je kunt dit ook met een klein budget voor elkaar krijgen. In deze blog geven we je een aantal tips die je kunt gebruiken om binnen de kortste keren er helemaal anders uit te zien!

Andere make-up

Je gezicht is het eerste wat mensen zien; je kunt er dan ook een goede eerste indruk mee maken als je eens een nieuwe make-up uitprobeert. Je hoeft natuurlijk niet meteen je hele gezicht vol te smeren als je dit normaal nooit doet. Maar het kan best leuk zijn om eens een opvallende lippenstift uit te proberen of om het opmaken van je ogen eens extra aandacht te geven. Je zult eens zien hoeveel complimentjes je dan krijgt! Ben je zelf niet zo handig met make-up? Kijk dan eens of je in je omgeving iemand kent die je ermee zou kunnen helpen.

Nieuwe bril

Ben je een brildrager en heb je eigenlijk al jaren dezelfde bril? Als je op zoek bent naar een manier om jezelf een nieuwe look aan te meten kan een nieuwe bril erg effectief zijn. Ga dus eens op zoek naar dat ene montuur dat je voorheen niet durfde te dragen en doe het gewoon! Het mooie aan een opvallende brillen is dat je ook erg leuk je kleding en accessoires erop aan kunt passen. Dan zien mensen nog sneller dat jij aandacht hebt besteed aan je uiterlijk!

Verf je haar

Ook het verven van je haar is een slimme manier om er opeens totaal anders uit te zien. Kies dan natuurlijk wel voor een kleur die bij je past. Heb je van jezelf bijvoorbeeld bruin haar? Dan kan het een leuk idee zijn om je haar eens in een andere bruintint te verven zoals mokka of kastanjebruin. Je kunt dan zelf op zoek gaan naar een goede haarverf in de winkel, maar je zou ook eens kunnen overwegen om een bezoekje te brengen aan de kapper. Gun jezelf dat momentje voor jezelf bij die fancy salon!

Shiny sieraden 

Hou je normaal gesproken van een vrij basic en minimalistische kledingstijl? Je kunt dit een upgrade geven door eens nieuwe sieraden aan te schaffen die lekker opvallen. Ga bijvoorbeeld voor een gouden of zilveren ketting. Je zult zien dat dit in combinatie met jouw basic kledingstijl echt zal opvallen, terwijl je toch helemaal jezelf blijft. Succes!