Op het internet worden tal van verschillende verwarmde producten aangeboden, zo zijn er verwarmde zolen, verwarmde sokken, maar ook verwarmde handschoenen. Er zijn gigantisch veel aanbieders, van typische Amazon aanbieders tot specialisten. Een van de specialisten is Comfort-Producten. Deze aanbieder biedt al jaren verwarmde producten aan en heeft een breed assortiment, waardoor je altijd goed voorbereid de kou in gaat.

Verwarmde zolen

De verwarmde zolen bieden zij aan in twee varianten, de Basic en de PRO variant. Het verschil is de editie, de accuduur en het nieuwe design waardoor het loopcomfort verbeterd is. De verwarmde zolen kunnen uren verwarmen, tot 14 uur voor de PRO-editie. Hier kun je dus een gehele werkdag mee verwarmen. Wel geldt voor deze producten hoe hoger de warmtestand hoe meer energie de accu’s verbruiken, wat ten koste gaat van de accu-duur. Een handige tip is: zorg voor goed geïsoleerde schoenen, waardoor de warmte niet weg kan. Hierdoor wordt het warmte effect continue versterkt en kunt u uren genieten van verwarmde voeten.

Tips voor verwarmde zolen

Met een ingebouwde accu heeft de verwarmde zool natuurlijk wat meer volume. Een simpele oplossing hiervoor is om uw eigen zool eruit te halen, waardoor u wat meer speling heeft. De ervaring is dat verwarmde zolen nagenoeg in elke schoen passen. Toch een alternatief? Kies voor verwarmde sokken van BERTSCHAT®, de verwarmde sokken hebben dezelfde werking en worden aangedreven door een accu. Deze accu is extern en kunt u extra bijkopen om extra te verwarmen. De verwarmde sokken verwarmen rondom de gehele voorvoet, wat zorgt voor een warmte explosie. 

De beste keuze

Op het internet lees je wisselende ervaringen, de ene prefereert verwarmde zolen en de andere verwarmde sokken. De verwarmde sokken zijn van origine gemaakt voor wintersporters en deze worden ook veelal door wintersporters gebruikt. Maar ook door fietsers en wandelaars, hiervoor is zelfs een speciale Hiking Edition voor ontworpen. De verwarmde zolen worden meestal door MTB-ers, wielrenners en wegwerkers gekozen.