Ben jij iemand die het leuk vindt om mensen te verrassen met af en toe een leuk cadeau? Gewoon om iemand te laten blijken dat je van ze houdt of dat je aan ze denkt? Dan is het natuurlijk extra leuk als je dit cadeautje ook nog eens op een bijzondere manier inpakt. Je kan dan kiezen voor leuk inpakpapier en een eigen tekening op de envelop, maar er zijn ook steeds meer bedrijven die de mogelijkheid aanbieden om een gepersonaliseerde brievenbus verpakking te laten maken. Ook leuk als je een klein bedrijfje hebt en je klanten zo iets extra’s wil bieden, of als je veel spullen verkoopt via Marktplaats en hier een persoonlijke touch aan wil toevoegen.

Verpak je pakketje eens anders

Je hebt bij het verzenden van een brievenbus doos natuurlijk meerdere mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om het pakketje te versturen in een envelop, maar er zijn ook steeds meer dozen te vinden die dusdanig plat zijn dat ze door een brievenbus passen. Je kunt deze gewoon bestellen bij PostNL, of een winkel binnenlopen waar ze kantoorartikelen verkopen. Maar je hebt ook de mogelijkheid om bij een van de online aanbieders van gepersonaliseerde verpakkingen je bestelling te maken. Deze aanbieders drukken dan voor jou op de envelop je logo, een boodschap of iets anders wat jij wil uitdragen. Vroeger was het zo dat dit dan eigenlijk alleen leuk was als je een grote oplage had, omdat anders de kosten per verpakking veel te hoog zouden worden. Maar tegenwoordig zijn er veel meer opties om deze verpakkingen te bestellen in een kleine oplage, tegen een vriendelijke prijs.

Waar ga jij je pakketje in versturen?

Webwinkels als Packaging.nl staan klaar om het jou mogelijk te maken een brievenbusverzenddoos te kiezen die helemaal op jouw persoonlijke stijl is afgestemd. Het werkt daarbij ook nog eens heel eenvoudig om deze verpakkingen hier te bestelen. Om te beginnen kies je welke verpakking je precies wil bestellen. Er zijn heel wat verschillende uitvoeringen te vinden. Hierna kies je hoeveel verpakkingen je wil bestellen en hoe je deze wil personaliseren. Je upload je logo, waarna je een voorbeeld op je scherm krijgt van hoe je verpakking er straks uit komt te zien. Je kunt nu nog aanpassingen maken, totdat je verpakking er helemaal zo uitziet als je wenst. Even afrekenen en je krijgt snel je verpakkingen toegestuurd. Ideaal voor een kleiner bedrijf om toch de mogelijkheid te bieden in een gepersonaliseerde doos een pakketje te versturen en zo de merkbeleving groter te maken.

Lees ook: Verras uw medewerkers met een zomerpakket