Hard werken is zeker ook hard ontspannen. Om de band met je collega’s te versterken en ze ook eens op een andere manier te leren kennen, is een teamuitje altijd een goed idee. Maar wat gaan jullie dan doen? Iedereen gaat al uit eten of samen bowlen; dit keer wil je graag iets unieks doen waar jaren later nog zeker over nagepraat wordt. In dit artikel geven we leuke ideeën voor een gaaf teamuitje dit jaar, waar iedereen zeker verrast door zal zijn!

VR escape rooms

Escape rooms zijn de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten en immens populair geworden. Daarom gaan we nu een stapje verder; vr escape rooms. De spanning en het oplossen van puzzels van een traditionele escape room gecombineerd met het abstracte en het levendige van VR. VR kennen we als Virtual Reality, waarbij je je als het ware in een andere wereld of een andere dimensie bevindt. Met diverse locaties door heel het land, is er altijd wel een locatie bij jullie in de buurt. Van vr escape room Amsterdam en Breda tot aan vr escape room Den Haag; overal in het land is er wel een mogelijkheid om de combinatie van puzzelen, samenwerken én VR te ervaren met je collega’s. 

The Rage Room

Irriteren jullie je ook zo aan die ene lastige klant? Of willen jullie gewoon even al die irritaties en woede uiten? In de Rage Room komen alle frustraties naar boven en mag je even helemaal uit je bol gaan. Een Rage Room wordt ook wel een Sloopkamer of Smash Room genoemd. Kies een wapen, kies een kamer en zet de veiligheidsbril op. De kamer staat vol spullen waar jij je helemaal op uit mag leven; slopen, trappen, slaan, scheuren en gooien. Alles mag lekker kapot! Een heerlijk teamuitje om samen met je collega’s te doen, waarbij jullie de gezamenlijke irritaties en stress kwijt kunnen. Niet alleen heel erg leuk om te doen, maar ook nog eens hilarisch! Zeker weten dat je collega’s het er nog lang over zullen hebben.

Indoor speelhal voor volwassen

Bij een indoorspeelhal denk je natuurlijk aan een hal gevuld met speeltoestellen waar tientallen kinderen overheen rennen en spelen. Echter zijn er tegenwoordig ook heuse indoor speelhallen speciaal voor volwassen. Laat het kind in je weer naar boven komen en speel, spring, ren en ravot over de springkussens en speeltoestellen. Zó heb je je collega’s nog nooit gezien! Dit leuke en actieve teamuitje staat garant voor uren speelplezier!