De tijd vliegt en soms hebben we wel eens moeite om het allemaal bij te kunnen houden. Vaak vliegen we van afspraak naar afspraak en hebben we te weinig rust. Soms heb je weleens wat meer rust nodig en het is fijn om deze rust thuis te kunnen vinden. Balans in huis is fijn om jezelf rust te kunnen geven. Het interieur moet kloppen en je hoeft even geen jeukende handen meer te hebben om nog iets in huis te doen, omdat het geheel klopt. In sommige huizen is hier veel voor nodig, terwijl in een andere woning zwart deurbeslag al het antwoord vormt. 

Zwart deurbeslag is altijd een goed idee

Zwart deurbeslag zorgt er bijvoorbeeld voor dat de deuren er mooi strak uitzien en juist bij het geheel horen of er lekker uitspringen. In beide gevallen is dit vaak een goed teken en kan dit echt de kers op de taart in jouw interieur betekenen. Het zwarte deurbeslag is helemaal van nu en is daarom goed te combineren met accessoires of meubels die je nu vaker voorbij ziet komen. Balans in je woning krijg je door allemaal spullen bij elkaar te zoeken die jou een fijn gevoel geven en soms zijn dit combinaties die je niet altijd zou verwachten en soms is alles dezelfde kleur.

Balans is persoonlijk

Balans in huis is voor iedereen iets anders en soms moet je fouten maken om te ontdekken waar jouw balans ligt. Wanneer je op de bank ligt en bedenkt dat jij balans nodig hebt en het daarvoor noodzakelijk is om je plafond rood te verven, dan kun je dit altijd proberen. Misschien ontdek je vervolgens toch dat de balans er al was toen je plafond nog wit was. Voor iedereen is er een andere definitie van balans, maar het is bovenal ontzettend belangrijk dat jij je prettig voelt in jouw woning en dat jij daar echt je geluk en je rust kunt vinden. 

Balans door Ton-sur-ton 

De trend van balans is de laatste tijd bij veel mensen terug te vinden. Zij kiezen er dan voor om meerdere objecten in huis en bijvoorbeeld de muur ton-sur-ton toe te passen. Dat betekent dat je deze allemaal dezelfde kleur geeft of net iets afwijkt, waardoor het allemaal bij elkaar wegvalt en het een soort subtiele laagjes bij elkaar zijn. Je zult in deze interieurs vaak geen gekke kleuren zien die opvallen, omdat bijvoorbeeld alles beige of grijs is met een uitspatting naar wit. Je kunt de trend volgen of kijken waar jij echt de rust bij kunt vinden.