Wanneer je jong bent, is seks nog nieuw en niet zelden kunnen mensen er geen genoeg van krijgen. Naarmate je ouder wordt, of meer ervaren bent, kan het zijn dat je seksleven iets minder spannend wordt dan het vroeger was. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn, het is een mythe dat de vonken altijd van je seks moeten afspatten. Als je echter het gevoel hebt dat het wel wat spannender zou mogen, dan is het tijd om eens te kijken welke nieuwe wegen je kunt inslaan. Hier een aantal tips om te zorgen dat je seks weer gaat voelen zoals het deed toen je er net mee begon. 

Spice it up

Een veelgehoorde klacht van volwassenen is dat de spanning vaak ver te zoeken is in hun seksleven. Tussen de lakens worden de gebruikelijke handelingen uitgevoerd en vervolgens ga je slapen want je moet de volgende dag weer vroeg op. De beste manier om nieuwe dingen te ontdekken is een sexshop bezoeken. Als er een plek is waar je veel nieuwe inspiratie kunt vinden, dan is het hier wel. Je kunt hier alles vinden om je seksleven weer spannend te maken, is het niet met elkaar dan wel met jezelf. Het is namelijk helemaal niet verkeerd om weer eens terug te gaan naar de basis en om bij jezelf te kijken wat jij echt lekker vindt. Misschien is dit in de loop der jaren verandert, misschien weet je überhaupt nog niet wat jou tot ongekende hoogtepunten kan brengen. 

Ervaar de joy van een sextoy 

Wie of wat je ook bent, iedereen zou een sextoy in diens nachtkastje moeten hebben liggen. Het aanbod aan vibrators voor vrouwen is ongekend en dus is er altijd een exemplaar te vinden dat jou de beste orgasmen kan geven. Ook de satisfyer is een echte aanrader wanneer je niet precies weet wat jij zou kunnen kopen. Deze satisfyer maakt licht zuigende bewegingen waardoor jij je clitoris optimaal kunt stimuleren. Hou jij meer van penetratie? Kijk dan eens welke dildo jij weleens zou willen proberen. Deze dildo’s zijn ook zeker de moeite waard voor mannen. Weinig mannen zullen het toegeven, maar wie eenmaal de anale seks heeft ontdekt als man, zal dit element nooit meer uit zijn seksleven schrappen. 

Kies je speeltjes samen 

Willen jullie samen aan de slag met seksspeeltjes? Kijk dan eens naar de toys die speciaal voor koppels zijn gemaakt. Wat dacht je van een op afstand bestuurbaar ei dat zij in kan brengen en dat hij kan bedienen? Wat dacht je ervan om de rollen eens om te draaien? Jij koopt een strap-on en penetreert hem een keer? Je zult zien dat dit seks weer spannend maakt. Meer inspiratie nodig? Kijk dan eens in het aanbod van een goede seksshop!