Hiep hiep hoera, je mag weer eens op kinderverjaardag! Of het nou om je eigen kind of die van een ander gaat, een leuk cadeau verzinnen blijkt altijd lastig. Een keer geen speelgoed zou wel lekker zijn en als het kind er ook echt wat aan heeft is het helemaal mooi meegenomen. Maar als je een beetje een goede ouder bent, sla je natuurlijk twee vliegen in één klap door met cadeaus te komen waar je zelf ook nog wat aan hebt. 

Laat de cadeaus het werk doen

Het is misschien nog wat te vroeg om je dochter te verblijden met een Chanel No 5 (waarvan je zelf optimaal kunt profiteren) of je zoon met de nieuwste Call Of Duty (die je zelf in alle rust kunt spelen wanneer hij slaapt). Cadeaus voor je kind kunnen echter wel voor jou van pas komen in een heel andere vorm: ze kunnen je veel tijd of moeite besparen en daarmee jouw leven iets gemakkelijker maken. Hieronder behandelen we een paar van die handige cadeaus.

De badjas: snel en comfortabel

Je kind of baby aankleden kan wat tijd kosten, helemaal wanneer ze niet alleen ’s ochtends, maar ook na het douchen, badderen of de zwemles weer in de kleding gestoken moeten worden. Hoe fijn is het dan om je kind gemakkelijk een comfortabele kinderbadjas aan te kunnen trekken. Een bijkomend voordeel is dat je met de handdoek niet eens heel secuur te werk hoeft te gaan, want de laatste natte beetjes worden makkelijk door de badjas opgedroogd. Zo blijft je kind lekker warm en kan hij of zij ’s avonds meteen het bed induiken. Het is voor zowel ouder als kind ook fijn als het badjasje een capuchon heeft. Zo hoeft je kind niet met nat haar te gaan slapen en gaat het kussen langer mee.

Kidslabel.nl

De rugzak: herkenbaar en vindbaar

Veel ouders ervaren dat hun kind vaak net iets voorzichtiger en verantwoordelijker met zijn of haar spullen omgaat wanneer je benoemt dat het hun eigendom is. Dit gevoel kun je versterken door letterlijk hun naam op het cadeau te zetten. Kinderen zijn trots op hun eigendom en zijn minder snel geneigd het ergens te laten slingeren. Waar komt dit nou beter van pas dan bij de rugzak. Er is een groot aanbod aan hippe schooltassen waar je de naam van het kind groot op kan laten drukken, in alle mogelijke lettertypes, kleuren en prints. Mocht je kind zijn of haar tas een keer uit het oog verliezen, dan is meteen duidelijk van wie de tas is. Zo verklein je de kans dat je de jaarlijkse een nieuwe tas met toebehoren moet kopen.

Kidslabel.nl