Als je bij mensen binnenkomt, zie je steeds vaker kleuren. Mensen durven meer met kleuren te spelen, wat je bij veel verschillende zaken terug ziet komen. Vaak is het bij muren, maar ook steeds vaker gebeurt het bij de meubels. De bank is hier een goed voorbeeld van. Een gekleurde bank zal altijd een interessante uitstraling gaan bieden en kan vaak eenvoudig gecombineerd worden met andere accessoires in huis. Een groene bank kan jou altijd iets nieuws brengen. Onderstaande informatie laat zien welke groene banken je kunt bekijken voor de verandering van jouw interieurstijl.

1. Fluweel groene bank met gouden poten

Een van de banken die altijd goed gaat staan in jouw woning is een fluweel groene bank met gouden poten. Dit maakt het een ruimte met meer karakter, zonder dat je jouw muren hiervoor een geheel andere kleur hoeft te geven. Echter kun je de bank ook goed combineren met bijvoorbeeld donkerblauwe muren. Je kunt jouw woonkamer met deze groene bank altijd een make-over geven waar je van gedroomd hebt, waarbij je voornamelijk voor gewaagd zult gaan. Je gaat versteld staan wat het met jouw woonkamer gaat doen als je deze karakteristieke bank neerzet.

Fluweel groene bank met gouden poten

2. Groene bank van Hakola

Als je een groene bank wilt hebben in een Scandinavisch wit interieur, kun je kiezen voor de groene bank van Hakola. Je kunt deze bank namelijk goed combineren met kleurrijke accessoires en andere details. Combineer bijvoorbeeld met een groot vloerkleed in verschillende kleuren. Het donkergroene van de bank zorgt er dan voor dat je een echte eyecatcher in huis hebt staan. Tevens kun je er mooie kussens in verschillende kleuren op leggen. Jouw Scandinavische interieur zal hierdoor altijd een gezellige uitstraling gaan verzorgen en iedereen staat versteld van wat je ermee gedaan hebt.

Groene bank van Hakola

3. Groene bank met een hoes van Bemz

Je kunt veel met jouw bank. Daarbij hoef je ook niet altijd een groene bank aan te schaffen, maar kun je er een hoes omheen doen. De groene hoezen van Bemz kunnen daarbij helpen. Zo kun je niet alleen een luxe uitstraling geven aan jouw interieur, maar ook voor een jaren ’70 uitstraling. Door bijvoorbeeld te combineren met roze muren zorg je voor een uniek interieur dat je niet snel ergens anders gaat vinden. Je kunt er ook nog veel andere kleuren in terugbrengen door middel van accessoires. Het voordeel van de hoes is ook dat je er gewoon een andere kleur over kunt doen als je iets nieuws wilt.

Groene bank met een hoes van Bemz

4. Esmerald groene bank in de woonkamer

Een Esmerald groene bank kan altijd tot zijn recht komen in een interieur. Je hoeft hiervoor niet eens heel jouw woonkamer te veranderen. Door een of twee van deze banken bij elkaar te zetten, zorg je ervoor dat je voldoende zitplek hebt en een interessante uitstraling weet te geven. Hang bijvoorbeeld ook nieuwe gordijnen op of ga voor verschillende accessoires, maar laat de bank de show stelen in jouw interieur. Deze groene bank zal namelijk in iedere interieurstijl passen door de combinatie met andere meubelstukken.

Esmerald groene bank in de woonkamer

5. Vintage mid century bank voor in een kantoor

Wie zegt dat een groene bank alleen in een woonkamer terug mag komen? Je wilt ook in andere ruimtes, zoals in een kantoor, kunnen ontspannen of voldoende zitplekken hebben voor eventuele klanten. Je kunt hiervoor voor een Vintage groene bank gaan, waarbij je een jaren ’50 stijl gaat krijgen. De stoffen bank zal hierdoor altijd het middelpunt van de ruimte gaan zijn. Door deze te combineren met gekleurde of zwarte kussens kun je het zo druk maken als je zelf wilt en je hebt een kantoor waar je graag gaat komen.

Vintage mid century bank

6. Groene hoekbank met vintage uitstraling

Vintage is weer helemaal in. Zo ook op het gebied van groene banken. Een groene bank op zwarte poten geeft direct de vintage uitstraling die je wenst te hebben. Je kunt er iedere draai aan geven. Kijk bijvoorbeeld naar muren in aardse tinten in plaats van wit, of maak de natuurlijke uitstraling compleet door middel van decoratie in dezelfde tinten. Zo heb je toch een rustige woonkamer, maar komt de groene bank ook helemaal tot zijn recht. Een hoekbank groen zal ook voldoende plek geven voor het gehele gezin en je kunt hem overal plaatsen in de ruimte.

Groene hoekbank met vintage uitstraling

7. Fluwelen groene Chesterfield bank

Een Chesterfield bank is al jarenlang een populaire bank voor in het interieur. Het is namelijk een bank die in een groot aantal interieurstijlen terug kan komen. Door voor een fluwelen groene bank te kiezen kun je glamour, modern en vintage in een ruimte terug laten komen. Niet alleen zal de bank hiervoor zorgen, maar ook hoe je de ruimte aan gaat kleden. Als je denkt dat je met fluweel niet veel kanten op kunt, zal deze bank jou het tegendeel gaan bewijzen en ervoor zorgen dat je jouw interieur nooit meer volledig hoeft te veranderen en uitsluitend de decoratie aan hoeft te passen aan jouw nieuwe smaak.

Fluwelen groene Chesterfield bank

8. Olijfgroene bank van Ikea Söderhamn

Ikea heeft voor ieder budget wel een oplossing. Zelfs met een klein budget kun je jouw woonkamer daarom helemaal omtoveren naar een ruimte waar je weer jarenlang van kunt genieten. Dit kun je bijvoorbeeld doen met de olijfgroene bank van de Ikea Söderhamn serie. De bank is normaal gesproken alleen in het blauw, grijs, wit en roze te krijgen, maar je kunt hem aanpassen door er een hoes van Bemz overheen te doen. Zo heb je de olijfgroene bank voor een laag bedrag in huis staan en kun je op de lange termijn ook weer voor een andere kleur kiezen. Je hoeft dus niet alleen voor standaard kleuren te gaan als je bij Ikea een goedkopere bank aanschaft.

Olijfgroene bank van Ikea Söderhamn

9. Donkergroene designerbank

De donkergroene designerbank Develius van het merk &Tradition is een bank die jou altijd veel mogelijkheden gaat bieden. Niet alleen in de standaard huizen, maar ook bijvoorbeeld loften of appartementen zal het een goede optie zijn. Daarbij zal het voornamelijk voor moderne interieurstijlen een echte eyecatcher worden. Je kunt er een mooie zithoek mee creëren en het fluweel zal er helemaal uitsteken vergeleken met de rest van de meubelstukken. Je kunt een goede balans creëren door te werken met decoratie en andere accentpunten.

Donkergroene designerbank Develius

10. Comfortabele groene loungebank

Strakke lijnen en lichte kleuren kunnen een mooie uitstraling geven. Tegelijkertijd kan het ook saai overkomen als je niet voor de juiste inrichting gaat. Je kunt daarom een groene loungebank toevoegen aan de ruimte. Zo heb je niet alleen de houttinten, grijze of witte muren, maar heb je toch een blikvanger in de ruimte staan. Daarbij is een loungebank altijd comfortabel en kun je er urenlang op zitten. Je haalt altijd het beste uit jouw interieur en kunt de groene loungebank op een later moment van een andere kleur voorzien door er een nieuwe hoes op te doen. Jouw woonkamer wordt een ruimte om in te ontspannen.

Comfortabele groene loungebank