Vandaag de dag kiezen sommige mensen ervoor om geen auto meer te kopen of leasen. In plaats daarvan huren ze een voertuig puur als ze een auto nodig hebben. Op deze manier besparen ze geld, terwijl ze dan alsnog vervoer hebben. Als je tot deze groep mensen behoort, wil je uiteraard weten welke auto’s je het beste kunt huren. Je bent dan aan het juiste adres, in dit artikel benoemen we namelijk de beste huurauto’s van het jaar! 

Hyundai Tucson 

Als je op zoek bent naar een voertuig met 4WD hoef je niet verder te zoeken dan de Hyundai Tucson. Deze auto huren raden we bovendien aan omdat hij o zo soepel rijdt. Dit is zelfs het geval als je op ruig terrein rijdt. Deze middelgrote SUV brengt je dan ook overal waar je moet zijn, terwijl de auto bovendien erg ruim is van binnen. Ook voor langeafstandsritten en zelfs heuse roadtrips is de Tucson daarom een geschikt model. Je geniet bovendien van een relatief laag benzineverbruik als je deze auto huurt! 

Subaru Outback

Bij een auto huren Utrecht kun je ook voor de Subaru Outback kiezen. Dit model is met name een aanrader als je het voertuig wilt gebruiken voor een roadtrip. Hier is de Outback namelijk voor gebouwd, het is dan ook zeer betrouwbaar en veelzijdig. Eventueel kun je zelfs met deze huurauto van Subaru van de gebaande paden afgaan en off-road rijden. Bovendien is het mogelijk om in de Subaru Outback te slapen, je kunt de achterbank namelijk neerklappen. 

Toyota Corolla

Wil je bij een auto huren liever gaan voor een kleiner model? Kies de Toyota Corolla! Je kunt echt niet fout gaan met deze wagen, onder meer doordat het een laag brandstofverbruik is. Hierdoor is het zeer geschikt voor langeafstandsritten, wat ook te maken heeft met de ruimte in de auto. Vier passagiers kunnen comfortabel in de Corolla zitten, onder meer omdat ze veel beenruimte hebben.

Jeep Wrangler

Ben je van plan om in je huurauto de snelwegen te verlaten? Huur dan de Jeep Wrangler! Dit merk bouwt auto’s die ideaal zijn voor avonturen omdat ze op elk terrein kunnen rijden. Daardoor is de Wrangler alleen al geschikt voor je volgende off-road-avontuur. Dit komt echter ook doordat dit voertuig onder alle omstandigheden kan rijden. Bovendien biedt het de optie om zonder deuren of dak te rijden, wat maar voor een paar auto’s geldt vandaag de dag.