Vind je het leuk om dagelijks de horoscopen door te nemen? Dan weet je als geen ander dat een horoscoop regelmatig gelijk heeft. Dat is de kracht van een horoscoop en maakt het volgen van de horoscopen ook spannend.

Een horoscoop kan echter niet zonder de 12 sterrenbeelden. Zoals je ongetwijfeld al weet, is het sterrenbeeld afhankelijk van de geboortedatum. Per sterrenbeeld is er vervolgens sprake van enkele specifieke eigenschappen.

Ram (21 maart-20 april)

Als je een Ram bent, ben je enthousiast, ambitieus en mogelijk ietwat opdringerig. Op het gebied van liefde ben je een ware kei. Althans, je bent goed in flirten en je stelt het gewenste doel helder voor ogen. Mocht je verliefd zijn, groei je mogelijk uit tot een hardnekkig persoon.  

Stier (21 april-21 mei)

Als stier ben je vastberaden en durf je voor weinig uit te komen. Je hebt een hoge seksdrive, je hebt het nodige gevoel voor humor en je kunt dominant zijn. Deze dominantie combineer je echter wel met zorgzaamheid.

Tweelingen (22 mei-21 juni)

Tweelingen zijn charmant, intelligent en ongrijpbaar. Je maakt regelmatig een leugentje voor bestwil, maar je staat wel voor anderen klaar. Als Tweelingen hou je verder van feesten en van flirten.

Kreeft (22 juni-22 juli)

Als je een Kreeft bent, ben je kieskeurig en loyaal. Je humeur is vrij gevoelig voor wisselingen en je neemt niet al te graag de leiding. Tussen de lakens kun je daarentegen wel erg dominant zijn.

Leeuw (23 juli-23 augustus)

Als Leeuw sta je graag in het middelpunt van belangstelling. Je barst uit je voegen van zelfverzekerdheid, je hebt een ongekende levenslust en je maakt maar al te graag plezier. Bovendien kijk je liever naar de toekomst in plaats van naar het verleden.

Maagd (24 augustus-22 september)

Als Maagd ben je onvoorspelbaar, bescheiden en geheimzinnig. Je bent vaak ook ietwat teruggetrokken en je hecht veel waarde aan structuur/routine.

Weegschaal (23 september-22 oktober)

Een Weegschaal staat positief in het leven, maakt graag grapjes over andere mensen en is over het algemeen vrij grappig.

Schorpioen (23 oktober-21 november)

Als Schorpioen ben je diepgaand, heb je je mondje bij je en trek je graag de aandacht. De erotische aantrekkingskracht van een Schorpioen is vrij groot.

Boogschutter (22 november-22 december)

Een Boogschutter is wijs, optimistisch en is graag duidelijk. Als Boogschutter blijf je het liefste weg van negativiteit en heb je een prima gevoel voor humor.

Steenbok (23 december-20 januari)

Als Steenbok ben je vastberaden, zie je het leven soms iets té zwart-wit en ben je redelijk eigenwijs. Je doet er in ieder geval alles aan om op alle aspecten uit te blinken.

Waterman (21 januari-19 februari)

Als Waterman ben je tegendraads, rebels en erg origineel. Je hebt een creatieve geest en je geeft niks om de meningen van andere mensen.

Vissen (20 februari-20 maart)

De meeste Vissen zijn sympathiek, kunnen goed liegen en hebben een grote fantasiewereld. De meeste Vissen kunnen de actualiteit/werkelijkheid bovendien lastig handelen.

Alle sterrenbeelden hebben dus hun unieke eigenschappen. Welk sterrenbeeld ben jij? En kun je je vinden in deze eigenschappen?