Als er een dresscode is, weet je precies wat je moet gaan dragen. Voor een dagelijkse kleding is dit echter moeilijker om te bepalen. Hoe weet je nu welke outfits je dagelijks kunt dragen? Uiteraard kun je ervoor kiezen om een slobbertrui te gaan dragen, maar dan zie je er niet altijd goed uit. Je doet er wel slim aan om kleding van trendy merken te dragen, zoals bijvoorbeeld Penn en Ink. Dit Amerikaanse merk is perfect om dagelijks te dragen. Je ziet er niet alleen erg goed uit, maar het geeft ook je zelfvertrouwen een grote boost! In dit blog bericht willen we je helpen om je styling on point te krijgen.

Voorkom het kopen van verkeerde kleding

Als je wilt gaan winkelen, is het verstandig om hier genoeg tijd voor te nemen. Als je namelijk te snel de winkel in en uit loopt, ga je al snel de winkel uit met miskopen. Daarnaast is het verstandig om loyaal te blijven aan verschillende merken. Als je bijvoorbeeld Penn en Ink kleding koopt en deze staan je goed, is het verstandig om dit merk te blijven dragen. Zo weet je namelijk zeker dat je geen miskopen hebt en je de kleding lang kunt blijven dragen.

Ga goed om met je figuur

Het is soms moeilijk om eerlijk tegen jezelf te zijn, maar als het gaat om kleding is dit erg belangrijk. Koop daarom altijd kleding die past bij je figuur. Als je bijvoorbeeld erg dun bent, kun strakke kleding erg leuk staan. Heb je echter een maatje meer? Dan doe je er slim aan om wat wijdere kleding te dragen. Dit zorgt ervoor dat je rondingen minder zichtbaar worden en je een erg leuke outfit bij elkaar kunt krijgen.

Kleurencombinaties zijn erg belangrijk

Als je kleding gaat combineren met elkaar, is het belangrijk om de juiste kleuren te gebruiken. Iedere kleur heeft namelijk zijn eigen combinatie mogelijkheden. Door hier bewust mee om te gaan, kun je iedere outfit beter met elkaar combineren. Hierdoor maak je je outfit helemaal compleet! Daarnaast kun je ook erg leuk schoenen met een jurk combineren, mits je de juiste kleuren gebruikt.

Kijk altijd naar de hele outfit

Als je gaat winkelen, is het belangrijk dat je probeert om hele outfits te scoren. Ga bijvoorbeeld niet af op een enkel shirt, maar bedenk er gelijk een hele outfit bij. Dit gaat je helpen bij het stijlen van je hele kast. Als je namelijk niet nadenkt over de combinaties, krijg je al snel een effect dat je het shirt niet meer gaat dragen. Als je er een outfit bij bedenkt, ga je het wel vaak dragen!