Helemaal nu de feestdagen eraan komen wil je je partner natuurlijk extra verwennen. Maar ook na de jaarwisseling blijft dit leuk! Maar hoe kan je de liefde van je leven op een originele manier verrassen zonder telkens dezelfde bos bloemen of chocolaatjes te kopen? Hieronder zetten we vier manieren voor je op een rij zodat jij wat inspiratie op kunt doen!  

Brrrriljant cadeau

Je partner verrassen hoeft niet altijd duur te zijn. Wanneer je toch een kleinigheidje wilt geven is het leuk om een persoonlijk cadeau uit te zoeken. Weet je bijvoorbeeld dat je partner het snel koud krijgt? Koop dan een paar heat pads zodat je deze aan je partner kunt geven voordat ze het huis verlaat. Zo kan ze deze activeren wanneer ze last krijgt van koude handen. Daardoor zal ze zelfs wanneer ze de kou trotseert nog even aan je denken. Ook kan je bij de (nieuwe) jas van je partner een bijpassende sjaal, muts of wanten kopen om cadeau te doen! 

Pret voor twee

Ook onder de lakens kun je je partner verrassen door iets nieuws te introduceren. Door een nieuw speeltje uit te proberen maken jullie het samen spannender in bed. Spanning in de relatie houden is belangrijk, zo blijven jullie samen namelijk benieuwd naar nieuwe dingen en raak je niet verveeld of uitgekeken op elkaar. Kijk samen eens naar wat jullie in bed zouden willen uitproberen. Je kan namelijk niet zomaar van alles willen uitproberen zonder dat je dit met je partner overlegt. Wanneer je er samen naar hebt gekeken, kun je nieuwe speeltjes zoals bijvoorbeeld buttplugs bestellen en dit in de slaapkamer introduceren. Dit samen ontdekken zal voor jullie beiden zeer verrassend zijn en zorgt er ook voor dat jullie elkaars lichaam beter leren kennen.    

Origineel boeket 

De bos rozen kennen we allemaal en ook al is dit een prachtig teken van liefde en kan het verrassend zijn; er zijn meer dan genoeg originele alternatieven. Denk eens aan een boeket gemaakt van enveloppen met daarin korte briefjes waarop je lieve berichten schrijft. Een bosje van hun favoriete snoep op satéprikkers is ook een optie. Is jouw partner helemaal gek van sokken? Waarom geen boeket met bolletjes sokken van hun favoriete sokkenmerk? Zet de bollen op sterke papieren rietjes en maak het af met wat cadeaupapier eromheen; zo maak je een prachtig sokkenboeket. 

Picknick eens anders

Wanneer je ‘picknick’ hoort, denk je al snel aan een kleedje in het park op een warme zomerdag. Maar samen tijdens de herfst of winter op een kleedje in het bos genieten van de vallende bladeren of sneeuw is ook een prachtige ervaring om samen te delen. Deze winter kan je bij sneeuwval bijvoorbeeld een winterse picknick in de sneeuw houden met kleedjes, kruiken en glühwein of warme chocolademelk. Ook kan je binnen een picknick in de woonkamer organiseren. Leg een kleedje in de woonkamer, steek kaarsen aan en speel op de TV bijvoorbeeld een video van een open haard of een bos af. Het belangrijkste van een picknick is dat je samen geniet van een drankje, een lekkernij en vooral van elkaar.

De uitvoering en invulling van jouw verrassing is natuurlijk helemaal aan jou. Wees ook niet bang om eens iets nieuws uit te proberen dan wat jullie ‘normaal’ doen of leuk vinden. Het feit dat je je partner wil verrassen en hier tijd en moeite in stopt, is al een cadeau op zich.